Search

In Stock

GABA 500 mg 100 Kapsula

  • Lehtëson tensionin nervor dhe efektet negative të stresit
  • Promovon një ndjenjë qetësie dhe relaksi dhe
  • Mbështet një gjumë të qetë dhe silet si rigjenerues

10.00

Jeni të stresuar nga presionet e një stili jetese me ritme të shpejta? Gjenini  qetësinë të Swanson GABA. Një përbërës i prodhuar në tru nga glukoza dhe aminoacidi glutamine, GABA (acidi gama-amino butirik) mbështet reagimin e sistemit nervor qendror ndaj situatave stresuese. Është një neurotransmetues me efekt inhibues në sistemin nervor. Gaba është neurotransmetuesi i dytë më i zakonshëm në tru. Duke funksionuar si neurotransmiter rrolin kryesor e ka në reduktimin e aktivitetit të neuroneve duke ndihmuar kështu trupin dhe mendjen promovon relaksimin, për reduktim të stresit, stimulim të gjumit, disponim më të mire. rritë cilësinë e gjumit.

Çdo kapsulë jep 500 mg GABA për të nxitur ndjenjat e qetësisë dhe relaksimit

  • Lehtëson tensionin nervor dhe efektet negative të stresit
  • Promovon një ndjenjë qetësie dhe relaksi dhe
  • Mbështet një gjumë të qetë dhe silet si rigjenerues.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë.

Paketimi: 100 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

 1 Capsule % Daily Value
GABA (gamma-aminobutyric acid) 500 mg *

*Daily Value not established.

.

Back to Top
Product has been added to your cart