Search

Showing all 9 results

Sort by

5-HTP & Melatonin 30 Kapsula

8.70
 • Qasje me dy nivele për mbështetjen e gjumit.
 • 5-HTP nga Griffonia simplicifolia mbështet prodhimin e serotoninës, e cila rregullon humorin dhe është një pararendës i melatoninës.
 • Melatonin është një hormon natyral që ndihmon në rregullimin e ciklit zgjim - gjumë të trupit për të promovuar një orar normal të gjumit.
8.70

Extra Strength Melatonin 5 MG 60 Kapsula

8.90
 • Ndihmon në mbështetjen e një cikli të shëndetshëm gjumë-zgjim
 • Mund të rivendosë modelet normale të gjumit
 • Nivelet e duhura të melatoninës janë të lidhura me njohjen e shëndetshme dhe menaxhimin e stresit
 • Etiketim transparent
8.90

GABA 500 mg 100 Kapsula

Original price was: 10.00€.Current price is: 8.00€.
 • Lehtëson tensionin nervor dhe efektet negative të stresit
 • Promovon një ndjenjë qetësie dhe relaksi dhe
 • Mbështet një gjumë të qetë dhe silet si rigjenerues
Original price was: 10.00€.Current price is: 8.00€.

Melatonin 3 mg 60 Kapsula

7.90
 • Hormoni natyral që ndihmon në rregullimin e ciklit gjumë-zgjim të trupit për të promovuar një orar normal të gjumit.
 • Formulë 10 mg me fuqi të trefishtë – veçanërisht e dobishme për menaxhimin e modeleve të ndërprera të gjumit për shkak të orarit të punës, vonesës së avionit etj.
 • Gjumi i qetë dhe rigjenerues është çelësi për shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme.
7.90

Melatonin 60 Goma

12.40
 • Hormoni natyral që ndihmon në rregullimin e ciklit gjumë-zgjim të trupit për të promovuar një orar normal të gjumit
 • Mbështet një gjumë të qetë dhe rigjenerues, i cili është çelësi për shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme
 • Ndihmon në ripërshtatjen nga jet lag dhe nuk krijon zakone
12.40

Sleep Essentials 60 Kapsula

Original price was: 9.30€.Current price is: 4.65€.
 • Mbështet një gjumë të qetë dhe rigjenerues
 • Mund të ndihmojë në nxitjen e relaksimit dhe lehtësimin e tensionit nervor
 • Nxit një ndjenjë qetësie
Original price was: 9.30€.Current price is: 4.65€.

Sommeil 125 ml

Original price was: 9.45€.Current price is: 6.60€.
PEDIAKID Sommeil për të ndihmuar të bini në gjumë dhe për të parandaluar zgjimin gjatë natës.
Original price was: 9.45€.Current price is: 6.60€.

Triple Strength Melatonin 10 mg 60 Kapsula

Original price was: 10.30€.Current price is: 6.50€.
 • Hormoni natyral që ndihmon në rregullimin e ciklit gjumë-zgjim të trupit për të promovuar një orar normal të gjumit
 • Formulë 10 mg me fuqi të trefishtë - veçanërisht e dobishme për menaxhimin e modeleve të ndërprera të gjumit për shkak të orarit të punës, vonesës së avionit etj
 • Gjumi i qetë dhe rigjenerues është çelësi për shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme
Original price was: 10.30€.Current price is: 6.50€.

Valerian Root 475 mg 100 Kapsula

Original price was: 8.60€.Current price is: 6.00€.
 • Nxit një ndjenjë qetësie dhe relaksi
 • Mbështet një gjumë të qetë dhe rigjenerues
 • Pë nxitjen e relaksimit dhe lehtësimin e tensionit nervor
Original price was: 8.60€.Current price is: 6.00€.

Back to Top
Product has been added to your cart