Search

Bestsellers in Shëndeti digjestiv

Milk Thistle 500 mg 30 Kapsula

6.00
 • Mbështet detoksifikimin e mëlçisë dhe shëndetin e përgjithshëm të saj,
 • E pasur me antioksidant flavonoide .
 • Formula Full Spectrum® përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm
6.00

Fenugreek Seed 610 mg 90 Kapsula

6.40
 • Bimë e njohur për mbështetjen e sheqerit në gjak dhe hormoneve, shëndetin e tretjes dhe shëndetin e grave
 • Ofron mbështetje gjithëpërfshirëse metabolike
 • Formula Full Spectrum® përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm
6.40

Spearmint Leaf 400 mg 60 Kapsula

7.60
 • Tradicionalisht përdoret për të mbështetur shëndetin e tretjes
 • Ofron mbështetje antioksiduese
 • Formula me fletë të plota me spektër të plotë
 • Tregon potencial për të mbështetur shëndetin hormonal dhe të lëkurës
7.60

Turmeric 720 mg 30 Kapsula

9.00
 • Mbështet sistemin digjestiv
 • Për shëndetin e nyjeve, lëvizjen dhe funksionin fizik
 • Ofron mbështetje antioksiduese
9.00

Gommes P'tit Biotic

7.70
Ndihmon në mbështetjen e florës së zorrëve 2 gummies / ditë = 1 billion Probiotics 4 lloje të Probiotikëve PEDIAKID® gommes P'tit Biotic kombinon 4 lloje probiotike që punojnë në sinergji (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus), të përzgjedhura rigorozisht për vetitë e tyre dhe që i nënshtrohen një trajtimi specifik për të siguruar stabilitet të përsosur. Pa gluten. Nuk përmbajnë ngjyrues artificial dhe aromë apo konservues. Shije natyrale molle  
7.70

Glucomannan 665 mg 90 Kapsula

11.00
 • Mbështet rregullsimin e metabolizmit të zorrëve.
 • Ndihmon me kapsllëkun e herëpashershëm.
 • Mbështet ekuilibrin e shëndetshëm të sheqerit në gjak.
 • Ruan nivele të shëndetshme të kolesterolit
11.00

Diet Apple Cider Vinegar 200 mg 30 Tableta

4.20
 • Pastrues i sistemit me fuqi të lartë dhe ndihmë diete
 • Mbështet një peshë të shëndetshme
 • Mbështet metabolizmin e shëndetshëm të glukozës
4.20

Showing 1–12 of 21 results

Sort by

Acidophilus 100 Kapsula

8.60
 • Për balancimin e florës së zorrëve
 • Për trajtimin dhe parandalimin e diaresë
 • Problemet si fryerje në stomak
 • Rritë imunitetin
8.60

Apple Cider Vinegar with Mother Certified Organic 473 mL

4.70
 • Një shtesë e zgjuar dhe e shijshme në qilarin tuaj
 • Ruhet në një shishe pa BPA
 • E pafiltruar dhe e papasterizuar, e bere me "nënën"
4.70

Artichoke Leaves 500 mg 60 Kapsula

7.30
 • Suplement bimor me gjethe Artichoke;
 • Ndihmon në zbërthimin e yndyrës për tretje;
 • Stimulon prodhimin e lëngut biliar;
 • Mbështet shëndetin e mëlçisë
7.30

Colicillus Bebe Pika 8 ml

8.50
Parandalon ngërçet e barkut tek te sapolindurit
 • 2 tipe te probiotikeve : 1 bilion probiotik te garantuara per doze
 • Lactobacillus rhamnosus GG + Lactobacillus reuteri
Flora e zorrëve pret 50% të mbrojtjes natyrore dhe luan një rol të madh në tretje. Flora intestinale e foshnjave është ende e papjekur dhe mund të jetë e ndjeshme ndaj çështjeve të ndryshme (marrja e antibiotikëve, ndryshimi i dietës, virusi) që çojnë në shqetësime abdominale (diarre). Probiotikët këshillohen fuqimisht për të sapolindurit pasi forcojnë florën endogjene.
8.50

Diarea 7 Qese

13.20
Suplement që përdoret për qëllime mjekësore: Për të sapolindurit dhe të vegjëlit që kanë mungesë të lëndëve ushqyese kur preken nga gastro enteriti ose diarreja e shkaktuar nga marrja e antibiotikëve ose helmimi.
13.20

Diet Apple Cider Vinegar 200 mg 30 Tableta

4.20
 • Pastrues i sistemit me fuqi të lartë dhe ndihmë diete
 • Mbështet një peshë të shëndetshme
 • Mbështet metabolizmin e shëndetshëm të glukozës
4.20

Efas Flaxseed Oil 1000 mg 100 Kapsula

8.90
Vaji Lirit organik është burimi më natyral i Omega 3-6-9 të acideve yndyrore të nevojshme për funksionimin të shëndetshëm të sistemit kardiovaskular, digjestiv, për eshtra të fortë dhe shëndet të përgjithshëm.  Ofron një përqendrim të lartë të acidit alfa linolenik omega-3, Mund të mbështesë shëndetin kardiovaskular, Promovon lëkurë të shëndetshme
8.90

Fenugreek Seed 610 mg 90 Kapsula

6.40
 • Bimë e njohur për mbështetjen e sheqerit në gjak dhe hormoneve, shëndetin e tretjes dhe shëndetin e grave
 • Ofron mbështetje gjithëpërfshirëse metabolike
 • Formula Full Spectrum® përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm
6.40

Fiber 60 Goma

10.00
 • Promovon një mikrobiomë të shëndetshme të zorrëve për përmirësimin e rregullsisë së zorrëve;
 • Mbështet përgjigjen e shëndetshme të sheqerit në gjak me fibra të tretshme;
 • Ndihmon në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të kolesterolit tashmë brenda kufijve normalë
10.00

Glucomannan 665 mg 90 Kapsula

11.00
 • Mbështet rregullsimin e metabolizmit të zorrëve.
 • Ndihmon me kapsllëkun e herëpashershëm.
 • Mbështet ekuilibrin e shëndetshëm të sheqerit në gjak.
 • Ruan nivele të shëndetshme të kolesterolit
11.00

Gommes P'tit Biotic

7.70
Ndihmon në mbështetjen e florës së zorrëve 2 gummies / ditë = 1 billion Probiotics 4 lloje të Probiotikëve PEDIAKID® gommes P'tit Biotic kombinon 4 lloje probiotike që punojnë në sinergji (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus), të përzgjedhura rigorozisht për vetitë e tyre dhe që i nënshtrohen një trajtimi specifik për të siguruar stabilitet të përsosur. Pa gluten. Nuk përmbajnë ngjyrues artificial dhe aromë apo konservues. Shije natyrale molle  
7.70

Lactase Enzyme - 60 Tableta

9.20
Suplement dietik që përmban enzimën e laktazës për pacientët me intolerancë ndaj laktozës.
9.20

Back to Top
Product has been added to your cart