Search

Showing all 3 results

Sort by

Folate 400 mcg 30 Kapsula

6.50
  • Forma e avancuar, bioaktive e folatit
  • Promovon shëndetin e zemrës dhe prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut. Rekomanduar nga WHO
  • Vitamin prenatale shhumë i rëndësishëm për nënën dhe frutin
6.50

Pack Minceur Post Natal

22.00
Paketa për dobësim pas lindjes
22.00

Vegan Prenatal Multi 90 Kapsula

32.00
Swanson Vegan Prenatal Multi është krijuar posaçërisht për të përmbushur nevojat unike të grave gjatë para konceptimit, shtatzënisë dhe laktacionit.
32.00

Back to Top
Product has been added to your cart