Search

Showing all 2 results

Sort by

Vitamin K2 100 mcg 30 Softgels

10.20
  • Mbështet qarkullimin e shëndetshëm të gjakut
  • Promovon shëndetin optimal të kockave dhe ruajtjen e duhur të kalciumit
  • Mbështet shëndetin kardiovaskular dhe elasticitetin arterial
  • Rregullon mineralizimin për forcën e kockave dhe shëndetin vaskular
10.20

Vitamin K2 50 mcg 30 Softgels

7.50
  • Promovon shëndetin optimal të kockave dhe ruajtjen e kalciumit
  • Mbështet qarkullimin e shëndetshëm të gjakut.
  • Mbështet shëndetin kardiovaskular dhe elasticitetin arterial
7.50

Back to Top
Product has been added to your cart