Search

Showing all 3 results

Sort by

Full Potential Vegetarian Protein Vanilla

67.00
  • Mbështet rikuperimin më të shpejtë të muskujve
  • Proteinë shumë e tretshme, e plotë
  • 0 g sheqer për racion
67.00

Whey Protein Powder Çokollatë

23.90
  • Ushqim me proteina të larta pa hormone me enzimë bimore Aminogen
  • Për shëndet të përgjithshëm dhe zhvillim të muskujve
  • 17 gram proteina për një racion, me aromë të shijshme kakao holandeze
23.90

Whey Protein Powder Vanilla

24.00
Whey Protein organike e çertifikuar ndihmon shëndetin e përgjithshëm dhe mbështet zhvillimin e muskujve të dobët. Proteina me vlera të larta ushqyese pa hormone me enzimë bimore Aminogen, aromë dhe shije natyrale vanille.
24.00

Back to Top
Product has been added to your cart