Search

Showing all 2 results

Sort by

NAC N-Acetyl Cysteine 600 mg 100 Kapsula

13.85
  • Mbështet funksionin e shëndetshëm të frymëmarrjes dhe aktivitetin qelizor antioksidant.
  • Antioksidant i fuqishëm që mbështet shëndetin e mëlçisë dhe rrugët e detoksifikimit.
  • NAC ndihmon në rimbushjen e glutationit, një komponent kritik i sistemit mbrojtës të trupit.
13.85

Olioseptil Sinus 15 Kapsula

9.30
OLIOSEPTIL® Sinus është një kompleks vajrash esencialë 100% të pastër dhe natyralë të mikro-emulsifikuar, gjithashtu vaji ullirit me presion të ftohtë, në një kapsulë vegjetale. Ky kompleks përmban veçanërisht vaj esencial të mentes, i cili merr pjesë në higjienën dhe funksionimin optimal të sistemit të frymëmarrjes.    
9.30

Back to Top
Product has been added to your cart