Search

Showing all 11 results

Sort by

Catuaba Bark 465 mg 60 Kapsula

Original price was: 11.50€.Current price is: 5.80€.
 • Energjizues i fuqishëm seksual i Amerikës së Jugut
 • Afrodiziak tradicional brazilian
 • Formula e lëvores së plotë me spektër të plotë
 • Ndihmon në mbështetjen e shëndetit seksual
Original price was: 11.50€.Current price is: 5.80€.

DHEA 25 mg 30 Kapsula

Original price was: 16.65€.Current price is: 11.00€.
 • Promovon ekuilibrin e shëndetshëm hormonal
 • Mbështet rregullimin e humorit
 • Mbështet dëshirën seksuale dhe libidon
 • Shëndetin e kockave
Original price was: 16.65€.Current price is: 11.00€.

DHEA 50 mg 120 Kapsula

28.15
 • Promovon ekuilibrin e shëndetshëm hormonal
 • Mbështet rregullimin e humorit
 • Mbështet dëshirën seksuale dhe libidon
 • Shëndetin e kockave
28.15

Erexil 5 Flakona

15.55
 • Mbështet performancën fizike dhe mendore, stimulon dëshirën seksuale
 • Ndihmon në rritjen e rezistencës fizike dhe mendore
 • Ndihmon në uljen e lodhjes
 • Përbërësit aktivë me origjinë natyrale
15.55

Inositol 650 mg 100 Kapsula

Original price was: 17.00€.Current price is: 14.00€.
 • Promovon mirëqenien mendore dhe emocionale
 • Mbështet shëndetin dhe funksionin e mëlçisë
 • Një anëtar i familjes së vitaminave B
Original price was: 17.00€.Current price is: 14.00€.

Instant Erect 10 Kapsula

14.60
 • Stimulon libidon tuaj
 • Përmirëson ereksionin tuaj
 • Ndihmon në rritjen e vëllimit të spermës
14.60

Libido Women 45 Kapsula

12.90
 • Stimulon dëshirën seksuale
 • Mbështet performancën fizike dhe qëndrueshmërinë
 • Kontribuon në mirëqenien mendore, fizike dhe vitalitetin
 • Një formulë e plotë me përbërës aktivë natyralë afrodiziakë për femrat që nuk heqin dorë nga një seksualitet i plotë.
 • I përshtatshëm për Veganët
 • Pa gluten
12.90

Maca 1000 - 60 Kapsula

15.20
MACA, i quajtur edhe "Xhensen Peruan", është një tonik i vërtetë natyror dhe një afrodiziak i njohur. Ai mbështet performancën fizike dhe mendore dhe stimulon dëshirën seksuale.    
15.20

Passion Maca 500 mg 60 Kapsula

17.65
 • Bimë tradicionale për shëndetin seksual
 • Burrat dhe gratë përdorin për të promovuar vitalitetin, seksualitetin, ekuilibrin hormonal dhe qëndrueshmërinë
 • Energjetik natyral i cili përmirëson aftësitë psikofizike
17.65

Spermax 60 Kapsula

12.90
Optimizues i spermatogjenezës, Kontribuon në spermatogjenezën normale, merr pjesë në funksionimin e duhur të organeve seksuale SPERMAX është formuluar posaçërisht për të promovuar funksionimin e duhur të seksualitetit mashkullor.    
12.90

Tongkat Ali 400 mg 120 Kapsula

13.65
 • Bimë seksualisht stimuluese nga Malajzia që mbështet dëshirën seksuale dhe libidon
 • Ruan shëndetin hormonal
 • Rrit qëndrueshmërinë
13.65

Back to Top
Product has been added to your cart