Search

In Stock

Libido Women 45 Kapsula

 • Stimulon dëshirën seksuale
 • Mbështet performancën fizike dhe qëndrueshmërinë
 • Kontribuon në mirëqenien mendore, fizike dhe vitalitetin
 • Një formulë e plotë me përbërës aktivë natyralë afrodiziakë për femrat që nuk heqin dorë nga një seksualitet i plotë.
 • I përshtatshëm për Veganët
 • Pa gluten

12.90

Ndihmon në stimulimin e dëshirës femërore

 • Stimulon dëshirën seksuale
 • Mbështet performancën fizike dhe qëndrueshmërinë
 • Kontribuon në mirëqenien mendore, fizike dhe vitalitetin
 • Një formulë e plotë me përbërës aktivë natyralë afrodiziakë për femrat që nuk heqin dorë nga një seksualitet i plotë.
 • I përshtatshëm për Veganët
 • Pa gluten

E krijuar posaçërisht për gratë që nuk duan të heqin dorë nga një seksualitet i plotë, LIBIDO WOMEN ka një formulë të plotë të bazuar në përbërës aktivë natyralë:

Fatkeqësisht, çrregullimet seksuale të femrave (TSF) janë mjaft të zakonshme: 43% e grave janë të prekura. Ato mbulojnë një sërë problemesh mjaft heterogjene: mungesë dëshire, vonesë ose mungesë orgazme, neveri seksuale, dhimbje gjatë, para ose pas marrëdhënies*.

Sipas studimeve të ndryshme, deri në 33% e grave në premenopauzë vuajnë nga çrregullimet e dëshirës. Pas menopauzës, kjo shifër rritet në 53%.

Damiana ka veti afrodiziake. Kontribuon në mirëqenien mendore dhe një oreks të mirë seksual. Maca  gjithashtu ka veti afrodiziake, mbështet performancën fizike dhe mendore, qëndrueshmërinë dhe stimulon dëshirën seksuale. Xhenxhefili (3) kontribuon në mirëqenien fizike dhe vitalitetin. Izoflavonet e sojës dhe L-arginina: një pararendës i aminoacideve të oksidit nitrik me efekte të njohura vazodilatatore, plotësojnë formulën.

Suplement ushqimor me bimë dhe L-arginine.

Udhëzime për përdorim: Merrni 3 kapsula në ditë, mundësisht në darkë para vaktit, me një gotë të madhe. Kurë prej 15 ditësh për të rinovuar sa herë të jetë e nevojshme.

Rekomandime: Ruajeni jashtë mundësive të fëmijëve, larg nxehtësisë dhe lagështisë. Të konsumohet si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Rekomandohet të mos tejkalohen sasitë e treguara. Nuk rekomandohet për gratë me një histori personale ose familjare të kancerit të gjirit dhe për gratë shtatzëna. Më së miri konsumohet përpara datës së shënuar në paketim.

Paketimi: 45 Kapsula

Informations nutritionnelles moyennes pour 3 gélules : 

Informations nutritionnelles moyennes Pour 3 gélules
Damiana 225 mg
Maca  195 mg
Gingembre  165 mg
Extrait de Soja
Dont Isoflavones
 150 mg
15 mg
L-arginine  75 mg

Back to Top
Product has been added to your cart