Search

Showing all 6 results

Sort by

Albion Zink 30 mg 90 Kapsula

7,05
 • Mbështet funksionin imunitar
 • Ruan shëndetin e prostatës
 • Lëndë ushqyese thelbësore për shikim të shëndetshëm
 • Mbështet metabolizmin e glukozës
7,05

Kalcium, Magnesium, Zink, Vitamin D3 - 30 Tableta

4,50
Suplement dietik që përmban minerale të rëndësishme për trupin dhe qelizat.
4,50

Mineral Citrate Complex 60 Kapsula

7,15
 • Formë citrate shumë e absorbueshme e mineraleve thelbësore
 • Lipide të shëndetshme të gjakut dhe mbështetje për metabolizmin
 • Për eshtra të fortë
 • Forcimin e imunitetit
7,15

Zinc Citrate 30 mg 60 Kapsula

4,85
 • Funksionimin e sistemit imunitar
 • Është i rëndësishëm në formimin e ligamenteve,
 • Metabolizmin e yndyrnave, proteinave dhe karbohidrateve.
4,85

Zinc Citrate 50 mg 60 Kapsula

5,60
 • Funksionimin e sistemit imunitar
 • Është i rëndësishëm në formimin e ligamenteve
 • Metabolizmin e yndyrnave, proteinave dhe karbohidrateve
5,60

Zinc Picolinate 60 Kapsula

5,40
Mbështet sistemin imunitar, shëndetin e prostatës dhe të shikimit dhe rrit aktivitetin antioksidues Komponenti thelbësor i një prej enzimave kryesore antioksidante të trupit Forma e preferuar nga trupi - kërkimet tregojnë se trupi mund të thithë më lehtë zinkun kur khelohet në acid pikolinik
5,40

Back to Top
Product has been added to your cart