Search

Showing the single result

Sort by

Vitamin B6 100 mg 100 Kapsula

6.20
  • Mbështet prodhimin e energjisë dhe mirëqenien e përgjithshme kardiovaskulare
  • Ruan funksionin e shëndetshëm të sistemit nervor
  • Mbështet metabolizmin normal të yndyrës dhe proteinave
6.20

Back to Top
Product has been added to your cart