Search

RRETH NESH

Kompania "Vitamer" është kompani nga Kosova e specializuar në distribuimin dhe marketingun e produkteve suplemente, vitaminave, mineraleve, herbale dhe kozmetikë natyrale. E themeluar në vitin 2011, kompania ka arritur të bëhet një lider në fushën e saj të veprimtarisë në Kosovë.

Për ne, puna në "Vitamer" është më shumë se një detyrë e zakonshme, është një pasion që na udhëheq në të gjitha aspektet e jetës së përditshme. Ne jemi të përkushtuar në sjelljen e produkteve të jashtëzakonshme që ndihmojnë në mbështetjen e mirëqenies së klientëve tanë.

Me një ekip të distribuimit dinamik, të integruar, me përvojë dhe të mirë të trajnuar, ne mbulojmë 100% të tregut. Përmes shitjes online, ne synojmë që të rrisim gamën tonë të produkteve ti bëjmë të arritshme për të gjithë, duke ofruar sjellur ato në derën e shtëpisë së klientëve tanë.

Kujdesi ndaj konsumatorëve është prioriteti ynë numër 1, dhe ata janë në qendër të çdo gjëje që bëjmë. Misioni ynë është të ofrojmë standardin më të lartë të kujdesit ndaj klientëve, duke siguruar që ata të kenë përvojë të shkëlqyeshme me produktet tona.

Ne punojmë vazhdimisht për të rritur standardet, jo vetëm për kompaninë tonë, por edhe për të ndikuar pozitivisht në tërë industrinë e produkteve suplemente në tregun tonë. Jemi të përkushtuar për të ndihmuar njerëzit të ndjehen më mirë dhe të kujdesen për shëndetin e tyre në mënyrë natyrale.

Back to Top
Product has been added to your cart