Search

Showing 1–12 of 24 results

Sort by

22 Vitamina dhe Oligo-Elemente 125 ml

Original price was: 9.45€.Current price is: 7.00€.
PEDIAKID 22 Vitamines & Oligo Elements i përshtatshëm për fëmijët dhe para-adoleshentët.
Original price was: 9.45€.Current price is: 7.00€.

Appetit Tonus 125 ml

8.00
PEDIAKID Appétit-Tonus rekomandohet fuqimisht për fëmijët me mungesë oreksi.
8.00

Balepou Shampoo Kundër Morrave 200 ml

7.70
PEDIAKID Balépou trajton morrat dhe thërrimet e kokës.
7.70

Balepou Spray Kundër Morrave 100 ml

7.70
PEDIAKID Balépou lufton kundër morrave të kokës me butësi dhe efikasitet.
7.70

Bouclier Insect Spray Kundër Insekteve 100 ml

8.00
PEDIAKID Bouclier Insect parandalon pickimin e mushkonjave
8.00

Colicillus Bebe Pika 8 ml

Original price was: 13.25€.Current price is: 8.50€.
PEDIAKID Colicillus Bébé parandalon ngërçet e barkut tek të sapolindurit.
Original price was: 13.25€.Current price is: 8.50€.

Diarea 7 Qese

13.25
PEDIAKID Diaréa i përshtatshëm për të sapolindurit.
13.25

Gommes Immunite

Original price was: 7.70€.Current price is: 5.80€.
PEDIAKID Gommes Immunite për forcimin e imunitetit.
Original price was: 7.70€.Current price is: 5.80€.

Gommes Multivitamines

7.70
PEDIAKID Gommes Multivitamines për plotësimin e nevojave ditore me vitamina dhe minerale.
7.70

Gommes Omega 3

7.80
PEDIAKID Gommes Omega 3 për rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijëve.
7.80

Gommes P'tit Biotic

7.70
PEDIAKID Gommes P'tit Biotic ndihmon në mbështetjen e florës së zorrëve.  
7.70

Gommes Vitamin C

7.70
PEDIAKID Gommes Vitamin C ndihmon në rritjen e nivelit të energjisë, metabolizmit energjik dhe mbrojtjeve natyrore.
7.70

Back to Top
Product has been added to your cart