Search

In Stock

Colicillus Bebe Pika 8 ml

PEDIAKID Colicillus Bébé parandalon ngërçet e barkut tek të sapolindurit.

Original price was: 13.25€.Current price is: 8.00€.

AFATI I PËRDORIMIT: 09/2024 (SASI E LIMITUAR)

PEDIAKID Colicillus Bébé Reuteri+ përmban dy lloje probiotikësh, të përzgjedhur me kujdes për përfitimet e tyre, të vërtetuara nga studime të shumta shkencore të kryera tek të sapolindurit.

Ky suplement dietik përmban 2 lloje probiotikësh, Lactobacillus rhamnosus GG et Lactobacillus reuteri LR02, të përzgjedhur për efektivitetin e tyre. Siguroni 1 miliardë qeliza probiotike në ditë për fëmijët.

Udhëzime: Ruani në temperaturën e dhomës pas hapjes.
Për herë të parë duke përdorur këtë produkt: vidhosni kapakun (edhe pasi unaza plastike të prishet) për të çliruar pluhurin në shishe. Tundeni mirë që të përzihet. Zhvidhosni dhe vendosni kapakun me shiringë.
Përdorimi pasues: shkundni balonën butësisht përpara përdorimit. Tërhiqeni 0,5 ml të produktit duke përdorur shiringën. Mund të merret e pastër (drejtpërsëdrejti në gojë ose me lugë) ose të përzier me një pije (temperatura nuk duhet të kalojë 37°C).
Ruhet në frigorifer pas hapjes së parë dhe përdoret brenda 20 ditëve.
Trajtim 15-ditor, 1 dozë në ditë. I përshtatshëm për të sapolindurit dhe të vegjëlit.

Paralajmërime: Të ruhet jashtë mundësive të fëmijëve, të mbrojtur nga nxehtësia dhe lagështia. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Përdoret më së miri para datës së skadencës.

Përbërësit: Trigliceride (vaj kokosi); Fermentet laktike: Lactobacillus rhamnosus GG, Lactobacillus reuteri LR02

Informations nutritionnelles moyennes  Pour 1 dose (0,5 ml)
Lactobacillus rhamnosus GG 500 millions ufc*
Lactobacillus reuteri LR02  500 millions ufc*

Back to Top
Product has been added to your cart