Search

Showing all 2 results

Sort by

Milk Thistle 500 mg 100 Kapsula

11.30
  • Mbështet detoksifikimin e mëlçisë dhe shëndetin e përgjithshëm të saj,
  • E pasur me antioksidant flavonoide .
  • Formula Full Spectrum® përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm
11.30

Milk Thistle 500 mg 30 Kapsula

Original price was: 7.70€.Current price is: 5.00€.
  • Mbështet detoksifikimin e mëlçisë dhe shëndetin e përgjithshëm të saj,
  • E pasur me antioksidant flavonoide .
  • Formula Full Spectrum® përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm
Original price was: 7.70€.Current price is: 5.00€.

Back to Top
Product has been added to your cart