Search

Showing all 2 results

Sort by

Alpha Lipoic Acid 300 mg 60 Kapsula

Original price was: 18.40€.Current price is: 13.00€.
  • Ofron mbrojtje të antioksidantëve të tretshëm në ujë dhe në yndyrë.
  • Antioksidant i fuqishëm i njohur për regjenerimin e antioksidantëve të tjerë si vitaminat C dhe E.
  • Mbështetje e shkëlqyer për funksionin e shëndetshëm metabolike.
  • Mbështet nivele të shëndetshme të presionit të gjakut.
Original price was: 18.40€.Current price is: 13.00€.

Alpha Lipoic Acid 600 mg 60 Kapsula

27.00
  • Mbështet nivelet e shëndetshme të qarkullimit të gjakut tashmë brenda një intervali normal dhe metabolizmin e karbohidrateve.
  • Antioksidant i fuqishëm i njohur për rimbushjen e antioksidantëve të tjerë si vitaminat C dhe E.
  • Mbështetje e shkëlqyer për funksionin e shëndetshëm metabolike.
27.00

Back to Top
Product has been added to your cart