Search

Showing all 5 results

Sort by

Acidophilus 100 Kapsula

8.60
  • Për balancimin e florës së zorrëve
  • Për trajtimin dhe parandalimin e diaresë
  • Problemet si fryerje në stomak
  • Rritë imunitetin
8.60

Colicillus Bebe Pika 8 ml

8.50
Parandalon ngërçet e barkut tek te sapolindurit
  • 2 tipe te probiotikeve : 1 bilion probiotik te garantuara per doze
  • Lactobacillus rhamnosus GG + Lactobacillus reuteri
Flora e zorrëve pret 50% të mbrojtjes natyrore dhe luan një rol të madh në tretje. Flora intestinale e foshnjave është ende e papjekur dhe mund të jetë e ndjeshme ndaj çështjeve të ndryshme (marrja e antibiotikëve, ndryshimi i dietës, virusi) që çojnë në shqetësime abdominale (diarre). Probiotikët këshillohen fuqimisht për të sapolindurit pasi forcojnë florën endogjene.
8.50

Diarea 7 Qese

13.20
Suplement që përdoret për qëllime mjekësore: Për të sapolindurit dhe të vegjëlit që kanë mungesë të lëndëve ushqyese kur preken nga gastro enteriti ose diarreja e shkaktuar nga marrja e antibiotikëve ose helmimi.
13.20

Gommes P'tit Biotic

7.70
Ndihmon në mbështetjen e florës së zorrëve 2 gummies / ditë = 1 billion Probiotics 4 lloje të Probiotikëve PEDIAKID® gommes P'tit Biotic kombinon 4 lloje probiotike që punojnë në sinergji (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus), të përzgjedhura rigorozisht për vetitë e tyre dhe që i nënshtrohen një trajtimi specifik për të siguruar stabilitet të përsosur. Pa gluten. Nuk përmbajnë ngjyrues artificial dhe aromë apo konservues. Shije natyrale molle  
7.70

Probiotiques 10-M 10 Qese

9.20
PEDIAKID® Probiotiques 10-M u përpunua me fermente laktike (lactobacillus casei, lactobacillus acidophilus, lactobacillus plantarum, streptococcus thermophilus) të zgjedhura për të rivendosur ekuilibrin në florën e zorrëve.
9.20

Back to Top
Product has been added to your cart