Search

Bestsellers in Shëndeti i fëmijëve

Kids Multivitamin 60 Goma

10.00
  • Përmban 12 vitamina dhe minerale të rëndësishme për rritje dhe zhvillim të shëndetshëm
  • Përmban vitamina A, B, C, D dhe E për mbështetje të plotë ushqyese
  • Shije të shijshme qershie, portokalli dhe luleshtrydhe
  • I përshtatshëm për fëmijët 4 vjeç e lart
10.00

Appetit Tonus 125 ml

8.00
PEDIAKID Appétit-Tonus rekomandohet fuqimisht për fëmijët me mungesë oreksi.
8.00

Gommes P'tit Biotic

7.70
PEDIAKID Gommes P'tit Biotic ndihmon në mbështetjen e florës së zorrëve.  
7.70

Gommes Multivitamines

7.70
PEDIAKID Gommes Multivitamines për plotësimin e nevojave ditore me vitamina dhe minerale.
7.70

Gommes Omega 3

7.80
PEDIAKID Gommes Omega 3 për rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijëve.
7.80

Gommes Immunite

7.70
PEDIAKID Gommes Immunite për forcimin e imunitetit.
7.70

Sommeil 125 ml

Original price was: 9.45€.Current price is: 6.60€.
PEDIAKID Sommeil për të ndihmuar të bini në gjumë dhe për të parandaluar zgjimin gjatë natës.
Original price was: 9.45€.Current price is: 6.60€.

Showing 1–12 of 23 results

Sort by

22 Vitamina dhe Oligo-Elemente 125 ml

9.45
PEDIAKID 22 Vitamines & Oligo Elements i përshtatshëm për fëmijët dhe para-adoleshentët.
9.45

Appetit Tonus 125 ml

8.00
PEDIAKID Appétit-Tonus rekomandohet fuqimisht për fëmijët me mungesë oreksi.
8.00

Balepou Shampoo Kundër Morrave 200 ml

7.70
PEDIAKID Balépou trajton morrat dhe thërrimet e kokës.
7.70

Balepou Spray Kundër Morrave 100 ml

7.70
PEDIAKID Balépou lufton kundër morrave të kokës me butësi dhe efikasitet.
7.70

Bouclier Insect Spray Kundër Insekteve 100 ml

8.00
PEDIAKID Bouclier Insect parandalon pickimin e mushkonjave
8.00

Colicillus Bebe Pika 8 ml

Original price was: 13.25€.Current price is: 8.00€.
PEDIAKID Colicillus Bébé parandalon ngërçet e barkut tek të sapolindurit.
Original price was: 13.25€.Current price is: 8.00€.

Diarea 7 Qese

13.25
PEDIAKID Diaréa i përshtatshëm për të sapolindurit.
13.25

Gommes Immunite

7.70
PEDIAKID Gommes Immunite për forcimin e imunitetit.
7.70

Gommes Multivitamines

7.70
PEDIAKID Gommes Multivitamines për plotësimin e nevojave ditore me vitamina dhe minerale.
7.70

Gommes Omega 3

7.80
PEDIAKID Gommes Omega 3 për rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijëve.
7.80

Gommes P'tit Biotic

7.70
PEDIAKID Gommes P'tit Biotic ndihmon në mbështetjen e florës së zorrëve.  
7.70

Gommes Vitamin C

7.70
PEDIAKID Gommes Vitamin C ndihmon në rritjen e nivelit të energjisë, metabolizmit energjik dhe mbrojtjeve natyrore.
7.70

Back to Top
Product has been added to your cart