Search

In Stock

22 Vitamina dhe Oligo-Elemente 125 ml

PEDIAKID 22 Vitamines & Oligo Elements i përshtatshëm për fëmijët dhe para-adoleshentët.

Original price was: 9.45€.Current price is: 7.00€.

AFATI I PËRDORIMIT: 09/2024 (SASI E LIMITUAR)

PEDIAKID 22 Vitamines & Oligo Elements është i përshtatshëm për fëmijët dhe para-adoleshentët.
Formula e tij shoqëron një përzierje të bimëve, vitaminave dhe mineraleve që rrisin marrjen e mikronutrientëve.
Kështu, duke kontribuar në një organizëm të shëndetshëm.

Udhëzime: I përshtatshëm për fëmijët në fazën e parë të shkëputjes nga gjiri dhe lart.

Para 5 vjeç: Merrni 1 lugë çaji 2 herë në ditë pas ngrënies.
Pas 5 vjetësh: Merrni 2 lugë çaji 2 herë në ditë pas ngrënies.
Trajtim 1-mujor, i rinovueshëm nëse është e nevojshme.
I përshtatshëm për të rriturit e moshës 15+.

Paralajmërim: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Të ruhet larg nxehtësisë dhe lagështisë. Të përdoret si pjesë e një diete të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Më e mira para datës së skadencës në paketim. Të ruhet në frigorifer dhe të përdoret brenda 30 ditëve nga hapja e parë.

Supplement facts : 

  4 teaspoons (20 ml)*
Prebiotic acacia fibres Fibregum™ 3,6 g
Carrot extracts (Daucus carota)  365 mg
Cresswater extract  (Nasturtium officinale) 365 mg
Spinach extract (Spinacia oleracea) 365 mg
Beet extract  (Beta vulgaris) 365 mg
Parsley extract (Petroselinum crispum) 365 mg
Betacaroten (Provitamin A) 2,4 mg (50%*)
Vit. E 12 mg (100%*)
Vit. C 80 mg (100%*)
Vit. B1 1,1 mg (100%*)
Vit. B2 1,4 mg (100%*)
Vit. B3 16 mg (100%*)
Vit. B5 6 mg (100%*)
Vit. B6 1,4 mg (100%*)
Vit. B8 50 μg (100%*)
Vit. B9 200 μg (100%*)
Vit. B12 2,5 μg (100%*)
Vit. D 5 μg (100%*)
Chrome 10 μg (25%*)
Copper 0,4 mg (40%*)
Iodin 50 μg (33%*)
Manganese 400 μg (20%*)
Molybdenum 50 μg (100%*)
Selenium 50 μg (90%*)
Iron 0,56 mg (DV**)
Zinc 0,4 mg (DV**)
Magnesium 0,4 mg (DV**)
Potassium 0,04 mg (DV**)

Back to Top
Product has been added to your cart