Search

Showing all 11 results

Sort by

Gommes Vitamin D3

7.30
Suplemente gome në formë ariu të pasura me vitaminë D3 me burim natyral.
7.30

Vitamin D2 & D3 2000 IU 60 Kapsula

7.50
 • Ruan shëndetin e kockave dhe dhëmbëve
 • Rrit absorbimin dhe ekuilibrin e kalciumit
 • Mbështet aktivitetin imunitar
7.50

Vitamin D3 1000 IU 30 Kapsula

3.60
 • Mbështet shëndetin e kockave plus mirëqenien imune dhe kardiovaskulare.
 • Promovon përthithjen e kalciumit në trup dhe
 • Është forma më aktive biologjikisht e vitaminës D
3.60

Vitamin D3 1000 IU 60 Kapsula

4.40
 • Mbështet shëndetin e kockave plus mirëqenien imune dhe kardiovaskulare.
 • Promovon përthithjen e kalciumit në trup dhe
 • Është forma më aktive biologjikisht e vitaminës D
4.40

Vitamin D3 2000 - 100 Kapsula

5.60
Vitamina D3 për funksionim normal të sistemit imunitar.
5.60

Vitamin D3 4000 - 100 Tableta

6.30
Vitamina D3 për funksionim normal të sistemit imunitar.
6.30

Vitamin D3 60 Goma

14.00
 • Mbështet mirëqenien e imunitetit, shëndetin e frymëmarrjes, një humor pozitiv dhe më shumë·
 • Ofron 2000 IU (50 mcg) të fuqishme të vitaminës D3 si kolekalciferol, forma më aktive biologjikisht
 •  Goma përtypëse me shije dredhzës
14.00

Vitamin D3 Higher Potency 2000 IU 250 Kapsula

8.90
 • Mbështet shëndetin e kockave, mirëqenien e imunitetit dhe më shumë
 • Promovon përthithjen e kalciumit në trup
 • Forma më aktive biologjikisht e D3
8.90

Vitamin D3 Highest Potency 5000 IU 250 Softgels

11.00
 • Mbështet shëndetin e kockave, mirëqenien e imunitetit, mirëqenien kardiovaskulare dhe më shumë
 • Promovon përthithjen e kalciumit në trup
 • Sofgel që gëlltiten lehtë
11.00

Vitamin D3 Vaj Kokosi 2000 IU 60 Softgels

9.60
 • Ruan shëndetin e kockave dhe dhëmbëve.
 • Rrit absorbimin dhe ekuilibrin e kalciumit.
 • Mbështet funksionin e shëndetshëm të sistemit imunitar.
 • Mbështet shëndetin kardiovaskular, ekuilibrin e sheqerit në gjak dhe menaxhimin e peshës.
9.60

Vitamin D3 Vaj Kokosi 5000 IU 60 Softgels

13.60
 • Ruan shëndetin e kockave dhe dhëmbëve
 • Rrit absorbimin dhe ekuilibrin e kalciumit
 • Mbështet aktivitetin e shëndetshëm imunitar
 • Mbështet shëndetin kardiovaskular, ekuilibrin e sheqerit në gjak dhe humbjen e peshës
13.60

Back to Top
Product has been added to your cart