Search

Bestsellers in Herbale

Tongkat Ali 400 mg 120 Kapsula

13.65
 • Bimë seksualisht stimuluese nga Malajzia që mbështet dëshirën seksuale dhe libidon
 • Ruan shëndetin hormonal
 • Rrit qëndrueshmërinë
13.65

Ginkgo me Vinpocetinë 60 Kapsula

10.70
 • Nxit qarkullim të shëndetshëm, nxit kujtesën dhe mbështet përqendrimin.
 • Çdo kapsulë jep 40 mg gingko të standardizuar dhe 5 mg vinpocetinë
10.70

Passion Maca 500 mg 60 Kapsula

17.65
 • Bimë tradicionale për shëndetin seksual
 • Burrat dhe gratë përdorin për të promovuar vitalitetin, seksualitetin, ekuilibrin hormonal dhe qëndrueshmërinë
 • Energjetik natyral i cili përmirëson aftësitë psikofizike
17.65

Chasteberry Fruit 400 mg 120 Kapsula

10.50
 • Mbështet prodhimin dhe ekuilibrin e hormoneve
 • Ndihmon në lehtësimin e shqetësimit mujor të grave
 • Full Spectrum® Formulë e të gjithë frutit
10.50

Catuaba Bark 465 mg 60 Kapsula

11.50
 • Energjizues i fuqishëm seksual i Amerikës së Jugut
 • Afrodiziak tradicional brazilian
 • Formula e lëvores së plotë me spektër të plotë
 • Ndihmon në mbështetjen e shëndetit seksual
11.50

Saw Palmetto 540 mg 100 Kapsula

10.20
 • Mbështet shëndetin e prostatës
 • Promovon rrjedhjen dhe frekuencën e shëndetshme të traktit urinar
 • Formula Full Spectrum përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm
10.20

Milk Thistle 500 mg 100 Kapsula

11.30
 • Mbështet detoksifikimin e mëlçisë dhe shëndetin e përgjithshëm të saj,
 • E pasur me antioksidant flavonoide .
 • Formula Full Spectrum® përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm
11.30

Showing 1–12 of 21 results

Sort by

Aloe Vera Gel 1L

17.20
 • Ofron 10 g xhel të gjetheve të brendshme të aloe për njëmirëqenieje të përgjithshme shëndetësore;
 • Tonik tradicional për shëndetin e tretjes;
 • Mund të përdoret direkt për të qetësuar  lëkurën në rastet e diegies nga dielli, lëndimet, alergjitë, redukton striet, ngadalsimin e plakjes.
 • Mbështet metabolizmin e shëndetshëm të glukozës në gjak
17.20

Boswellia 800 mg 60 Kapsula

9.00
 • Rrit shëndetin, lëvizjen dhe funksionin fizik të kyçeve
 • Ofron mbështetje antioksiduese për të neutralizuar radikalet e lira
 • Mbështet shëndetin muskuloskeletor
9.00

Catuaba Bark 465 mg 60 Kapsula

11.50
 • Energjizues i fuqishëm seksual i Amerikës së Jugut
 • Afrodiziak tradicional brazilian
 • Formula e lëvores së plotë me spektër të plotë
 • Ndihmon në mbështetjen e shëndetit seksual
11.50

Chasteberry Fruit 400 mg 120 Kapsula

10.50
 • Mbështet prodhimin dhe ekuilibrin e hormoneve
 • Ndihmon në lehtësimin e shqetësimit mujor të grave
 • Full Spectrum® Formulë e të gjithë frutit
10.50

Evening Primrose Oil 500 mg 100 Kapsula

Original price was: 10.50€.Current price is: 6.00€.
 • Promovon ekuilibrin hormonal
 • Burim me përqendrim të lartë të acidit gama-linolenik (GLA) për promovimin e lagështisë dhe elasticitetit të lëkurës
 • Mbështet lëvizshmërinë dhe rehatinë e kyçeve
Original price was: 10.50€.Current price is: 6.00€.

Garlic 400 mg 60 Kapsula

Original price was: 6.30€.Current price is: 4.00€.
 • Përdoret tradicionalisht për shëndetin kardiovaskular
 • Shëndetin imunitar dhe qëndrueshmërinë
 • Ndihmon në ruajtjen e qarkullimit të shëndetshëm
Original price was: 6.30€.Current price is: 4.00€.

Ginkgo Biloba Extract 30 Kapsula

4.15
Ndihmon në ruajtjen e funksionit të shëndetshëm njohës Mund të ndihmojë në mbështetjen e shëndetit të trurit dhe sistemit nervor Tradicionalisht përdoret për të promovuar fokusin dhe avantazhin mendor
4.15

Ginkgo me Vinpocetinë 60 Kapsula

10.70
 • Nxit qarkullim të shëndetshëm, nxit kujtesën dhe mbështet përqendrimin.
 • Çdo kapsulë jep 40 mg gingko të standardizuar dhe 5 mg vinpocetinë
10.70

Gotu Kola 435 mg 60 Kapsula

9.55
 • Bimë e lashtë energjike
 • Për shëndetin e trurit, vëmendje dhe kujtesë
 • Mbështet shëndetin e enëve të gjakut dhe rrjedhjen e gjakut
 • Promovon qarkullim të shëndetshëm dhe vitalitet të përgjithshëm
9.55

Graviola 530 mg 60 Kapsula

16.45
 • Tradicionalisht përdoret për të mbështetur një sistem të shëndetshëm imunitar
 • Shëndetin e tretjes dhe relaksimin
 • Përmban një shumëllojshmëri të gjerë të fitonutrientëve bioaktive
16.45

Herbal Urinary Care 60 Kapsula

Original price was: 11.00€.Current price is: 6.00€.
 • Mbështet shëndetin e veshkave dhe traktit urinar,
 • Promovon një ekuilibër të shëndetshëm mikrobiologjik në traktin urinar
 • Mbështetje tradicionale bimore
Original price was: 11.00€.Current price is: 6.00€.

Milk Thistle 500 mg 100 Kapsula

11.30
 • Mbështet detoksifikimin e mëlçisë dhe shëndetin e përgjithshëm të saj,
 • E pasur me antioksidant flavonoide .
 • Formula Full Spectrum® përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm
11.30

Back to Top
Product has been added to your cart