Search

Bestsellers in Shëndeti mendor

Ashwagandha 450 mg 100 Kapsula

9.65
 • Bimë adaptogjene e cila përdoret tradicionalisht për të nxitur relaksimin
 • Për të ndihmuar në mbështetjen e një përgjigjeje të shëndetshme ndaj stresit të përditshëm,
 • Promovon një mentalitet të qetë dhe të relaksuar.
 • Ndihmon në mbështetjen e ankthit të butë ose të rastësishëm
9.65

Triple Magnesium Complex 400 mg 100 Kapsula

8.60
 • Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave
 • Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes
 • Përmban tre burime të dallueshme të magnezit
 • Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm
8.60

Super Stress B Complex 100 Kapsula

12.90
E formuluar në mënyrë specifike për të kompensuar vlerat ushqyese gjatë periudhave stresuese. Një kombinim shumë i mirë i kompleksit të vitaminave B me vitaminën e fuqishme antioksiduese Vitamin C. Për funksionim normal të organizmit. Secili vitamin i grupit B ka rrol kyç në funksionimin e organizmit, ideale gjatë sforcimit fizik dhe psiqik.    
12.90

Lion's Mane Mushroom 500 MG 60 Kapsula

13.00
 • Mbështet shëndetin e ekuilibruar mendor dhe të përgjithshëm
 • Ruan një ndjenjë qetësie ndërsa qëndron vigjilent
 • Formula e trupave frutore të kërpudhave të plota Full Spectrum®
 • Inkurajon sintezën e faktorit të rritjes nervore (NGF) për rritjen dhe mirëmbajtjen e qelizave nervore
13.00

L-Theanine 100 mg 60 Kapsula

17.35
 • Mbështet shëndetin e ekuilibruar mendor dhe mirëqenien emocionale
 • Ruan një ndjenjë qetësie ndërsa qëndron vigjilent
 • Ndihmon në lehtësimin e tensionit nervor
17.35

Folic Acid & B12 30 Kapsula

Original price was: 6.60€.Current price is: 4.50€.
 
 • Mbështet shëndetin kardiovaskular
 • Mbështet metabolizmin e energjisë
 • Dy vitamina të rëndësishme B në një kapsulë
Original price was: 6.60€.Current price is: 4.50€.

Vitamin B6 100 mg 100 Kapsula

6.50
 • Mbështet prodhimin e energjisë dhe mirëqenien e përgjithshme kardiovaskulare
 • Ruan funksionin e shëndetshëm të sistemit nervor
 • Mbështet metabolizmin normal të yndyrës dhe proteinave
6.50

Showing 1–12 of 15 results

Sort by

5-HTP & Melatonin 30 Kapsula

8.70
 • Qasje me dy nivele për mbështetjen e gjumit.
 • 5-HTP nga Griffonia simplicifolia mbështet prodhimin e serotoninës, e cila rregullon humorin dhe është një pararendës i melatoninës.
 • Melatonin është një hormon natyral që ndihmon në rregullimin e ciklit zgjim - gjumë të trupit për të promovuar një orar normal të gjumit.
8.70

5-HTP 50 mg 60 Kapsula

8.10
Swanson 5-HTP punon brenda trupit për të promovuar nivele të shëndetshme të serotoninës, një hormon që ndihmon në rregullimin e humorit dhe modeleve të gjumit. 5-HTP mbështet prodhimin e serotoninës, e cila rregullon humorin Mbështet një gjumë të qetë dhe rigjenerues; Promovon mirëqenien mendore dhe emocionale; Promovon një humor të ekuilibruar dhe pozitiv; Për gjumë të shëndetshëm dhe më të thellë.
8.10

Ashwagandha 450 mg 100 Kapsula

9.65
 • Bimë adaptogjene e cila përdoret tradicionalisht për të nxitur relaksimin
 • Për të ndihmuar në mbështetjen e një përgjigjeje të shëndetshme ndaj stresit të përditshëm,
 • Promovon një mentalitet të qetë dhe të relaksuar.
 • Ndihmon në mbështetjen e ankthit të butë ose të rastësishëm
9.65

Folic Acid & B12 30 Kapsula

Original price was: 6.60€.Current price is: 4.50€.
 
 • Mbështet shëndetin kardiovaskular
 • Mbështet metabolizmin e energjisë
 • Dy vitamina të rëndësishme B në një kapsulë
Original price was: 6.60€.Current price is: 4.50€.

GABA 500 mg 100 Kapsula

Original price was: 10.00€.Current price is: 8.00€.
 • Lehtëson tensionin nervor dhe efektet negative të stresit
 • Promovon një ndjenjë qetësie dhe relaksi dhe
 • Mbështet një gjumë të qetë dhe silet si rigjenerues
Original price was: 10.00€.Current price is: 8.00€.

Kalcium, Magnesium, Zink, Vitamin D3 - 30 Tableta

5.20
Suplement dietik që përmban minerale të rëndësishme për trupin dhe qelizat.
5.20

L-Theanine 100 mg 60 Kapsula

17.35
 • Mbështet shëndetin e ekuilibruar mendor dhe mirëqenien emocionale
 • Ruan një ndjenjë qetësie ndërsa qëndron vigjilent
 • Ndihmon në lehtësimin e tensionit nervor
17.35

Lion's Mane Mushroom 500 MG 60 Kapsula

13.00
 • Mbështet shëndetin e ekuilibruar mendor dhe të përgjithshëm
 • Ruan një ndjenjë qetësie ndërsa qëndron vigjilent
 • Formula e trupave frutore të kërpudhave të plota Full Spectrum®
 • Inkurajon sintezën e faktorit të rritjes nervore (NGF) për rritjen dhe mirëmbajtjen e qelizave nervore
13.00

Lithium Orotate 5 mg 60 Kapsula

11.00
 • Mbështet disponimin e shëndetshëm, mirëqenien emocionale, sjelljen dhe kujtesën
 • Ofron mbrojtje antioksiduese
 • Mbështet aktivitetin e neurotransmetuesve
11.00

St. John's Wort 60 Kapsula

4.80
Mbështet rregullimin e humorit dhe mirëqenien emocionale Nxit një ndjenjë qetësie Formula e plotë e bimëve me spektër të plotë
4.80

Super Stress B Complex 100 Kapsula

12.90
E formuluar në mënyrë specifike për të kompensuar vlerat ushqyese gjatë periudhave stresuese. Një kombinim shumë i mirë i kompleksit të vitaminave B me vitaminën e fuqishme antioksiduese Vitamin C. Për funksionim normal të organizmit. Secili vitamin i grupit B ka rrol kyç në funksionimin e organizmit, ideale gjatë sforcimit fizik dhe psiqik.    
12.90

Triple Magnesium Complex 400 mg 100 Kapsula

8.60
 • Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave
 • Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes
 • Përmban tre burime të dallueshme të magnezit
 • Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm
8.60

Back to Top
Product has been added to your cart