Search

Showing all 4 results

Sort by

Biotin 5000 mcg 100 Kapsula

7.10
 • Ndihmon në ushqimin e flokëve, lëkurës dhe thonjve
 • Gjithashtu mbështet prodhimin e energjisë
 • Mbështet metabolizmin e karbohidrateve, yndyrave dhe proteinave
7.10

Chasteberry Fruit 400 mg 120 Kapsula

10.40
 • Mbështet prodhimin dhe ekuilibrin e hormoneve
 • Ndihmon në lehtësimin e shqetësimit mujor të grave
 • Full Spectrum® Formulë e të gjithë frutit
10.40

Evening Primrose Oil 500 mg 100 Kapsula

7.00
 • Promovon ekuilibrin hormonal
 • Burim me përqendrim të lartë të acidit gama-linolenik (GLA) për promovimin e lagështisë dhe elasticitetit të lëkurës
 • Mbështet lëvizshmërinë dhe rehatinë e kyçeve
7.00

Passion Maca 500 mg 60 Kapsula

18.00
 • Bimë tradicionale për shëndetin seksual
 • Burrat dhe gratë përdorin për të promovuar vitalitetin, seksualitetin, ekuilibrin hormonal dhe qëndrueshmërinë
 • Energjetik natyral i cili përmirëson aftësitë psikofizike
18.00

Back to Top
Product has been added to your cart