Search

Bestsellers in Minerale

Triple Magnesium Complex 400 mg 100 Kapsula

8.60
 • Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave
 • Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes
 • Përmban tre burime të dallueshme të magnezit
 • Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm
8.60

Albion Magnesium Glycinate 133 mg 90 Kapsula

11.55
 • Mbështet shëndetin e nervave, muskujve, kockave dhe zemrës
 • Forma glycinate mineral të patentuar promovon përthithjen optimale
 • Promovon relaksimin e mendjes dhe trupit për t'ju ndihmuar të bëni një gjumë të qetë gjatë natës
11.55

Zinc Citrate 50 mg 60 Kapsula

5.60
 • Funksionimin e sistemit imunitar
 • Është i rëndësishëm në formimin e ligamenteve
 • Metabolizmin e yndyrnave, proteinave dhe karbohidrateve
5.60

Albion Zink 30 mg 90 Kapsula

7.05
 • Mbështet funksionin imunitar
 • Ruan shëndetin e prostatës
 • Lëndë ushqyese thelbësore për shikim të shëndetshëm
 • Mbështet metabolizmin e glukozës
7.05

Albion Selenium Complex 200 mcg 90 Kapsula

5.45
 • Një nga elementët themelorë në gjurmë të organizmit të trupit
 • Mirëmbanë shëndetin kardiovaskular, tiroidet dhe forcon imunitetin
 • Kombinohet me aminoacide për përthithje të përmirësuar
5.45

Triple Magnesium Complex 400 mg 30 Kapsula

4.75
 • Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave
 • Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes
 • Përmban tre burime të dallueshme të magnezit
 • Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm
4.75

Chromium Picolinate 200 mcg 100 Kapsula

7.40
 • Ndihmon në mbështetjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak tashmë brenda një intervali normal
 • Mund të ndihmojë në reduktimin e dëshirave dhe të mbështesë metabolizmin e proteinave, karbohidrateve dhe lipideve
 • Ndihmon në mbështetjen e shëndetit kardiovaskular
 • Lidhet me acidin pikolinik për përthithje të përmirësuar
7.40

Showing 1–12 of 14 results

Sort by

Albion Magnesium Glycinate 133 mg 90 Kapsula

11.55
 • Mbështet shëndetin e nervave, muskujve, kockave dhe zemrës
 • Forma glycinate mineral të patentuar promovon përthithjen optimale
 • Promovon relaksimin e mendjes dhe trupit për t'ju ndihmuar të bëni një gjumë të qetë gjatë natës
11.55

Albion Selenium Complex 200 mcg 90 Kapsula

5.45
 • Një nga elementët themelorë në gjurmë të organizmit të trupit
 • Mirëmbanë shëndetin kardiovaskular, tiroidet dhe forcon imunitetin
 • Kombinohet me aminoacide për përthithje të përmirësuar
5.45

Albion Zink 30 mg 90 Kapsula

7.05
 • Mbështet funksionin imunitar
 • Ruan shëndetin e prostatës
 • Lëndë ushqyese thelbësore për shikim të shëndetshëm
 • Mbështet metabolizmin e glukozës
7.05

Chromium Picolinate 200 mcg 100 Kapsula

7.40
 • Ndihmon në mbështetjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak tashmë brenda një intervali normal
 • Mund të ndihmojë në reduktimin e dëshirave dhe të mbështesë metabolizmin e proteinave, karbohidrateve dhe lipideve
 • Ndihmon në mbështetjen e shëndetit kardiovaskular
 • Lidhet me acidin pikolinik për përthithje të përmirësuar
7.40

Kalcium, Magnesium, Zink, Vitamin D3 - 30 Tableta

5.20
Suplement dietik që përmban minerale të rëndësishme për trupin dhe qelizat.
5.20

Magnesium Marin + B6 60 Kapsula

6.90
Nutriexpert Marine Magnesium B6+ kombinon përbërësit aktivë me efekte sinergjike në një formulë unike.
6.90

Mineral Citrate Complex 60 Kapsula

7.15
 • Formë citrate shumë e absorbueshme e mineraleve thelbësore
 • Lipide të shëndetshme të gjakut dhe mbështetje për metabolizmin
 • Për eshtra të fortë
 • Forcimin e imunitetit
7.15

Potassium Aspartate 60 Kapsula

7.30
Minerali elektrolit jetik për mirëqenien e përgjithshme Formë shumë e absorbueshme e kaliumit elementar Siguron dozën maksimale në vetëm një kapsulë
7.30

Scottish Kelp 750 mg 30 Kapsula

9.45
 • Mbështet një tiroide të shëndetshme
 • Ndihmon në nxitjen e energjisë
9.45

Triple Magnesium Complex 400 mg 100 Kapsula

8.60
 • Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave
 • Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes
 • Përmban tre burime të dallueshme të magnezit
 • Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm
8.60

Triple Magnesium Complex 400 mg 30 Kapsula

4.75
 • Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave
 • Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes
 • Përmban tre burime të dallueshme të magnezit
 • Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm
4.75

Zinc Citrate 30 mg 60 Kapsula

4.85
 • Funksionimin e sistemit imunitar
 • Është i rëndësishëm në formimin e ligamenteve,
 • Metabolizmin e yndyrnave, proteinave dhe karbohidrateve.
4.85

Back to Top
Product has been added to your cart