Search

In Stock

Chromium Picolinate 200 mcg 100 Kapsula

  • Ndihmon në mbështetjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak tashmë brenda një intervali normal
  • Mund të ndihmojë në reduktimin e dëshirave dhe të mbështesë metabolizmin e proteinave, karbohidrateve dhe lipideve
  • Ndihmon në mbështetjen e shëndetit kardiovaskular
  • Lidhet me acidin pikolinik për përthithje të përmirësuar

7.40

Swanson Chromium Picolinate është një mënyrë e shkëlqyeshme për të ndihmuar në metabolizimin e karbohidrateve dhe lipideve, luan një rol kyç në shumë procese tjera metabolike, shëndetin kardiovaskularë dhe ndihmon në mbështetjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak tashmë brenda një intervali normal.

Përmirësoni regjimin tuaj të mirëqenies me Swanson Chromium Picolinate çdo kapsulë ofrom 200 mcg të këtij minerali të rëndësishëm

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ushqim dhe ujë.

Paketimi: 100 Kapsula

PARALAJMËRIM: Për shkak se kromi mund të rrisë ndjeshmërinë ndaj insulinës dhe të ndikojë në nivelet e glukozës, diabetikët dhe hipoglikemikët duhet të konsultohen me mjekun ose farmacistin përpara se të përdorin këtë produkt.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Chromium (from chromium picolinate) 200 mcg 571%

Back to Top
Product has been added to your cart