Search

Showing all 11 results

Sort by

C-Vitamin 1000 mg 45 Tableta

3.90
Tre komponent të rëndësishëm në një tabletë për të rritur imunitetin, kombinimi i Vitaminës C me Zink dhe Vitamin D3 në një tablet retard.
3.90

C-Vitamin 500 mg 100 Tableta

Original price was: 5.75€.Current price is: 4.30€.
C-Vitamin 500 mg 100 Tableta
Original price was: 5.75€.Current price is: 4.30€.

C-Vitamin 500 mg 45 Tableta

Original price was: 3.50€.Current price is: 2.60€.
C-Vitamin 500 mg 45 Tableta
Original price was: 3.50€.Current price is: 2.60€.

Hialuron Forte 100 mg - 30 Tableta

13.45
Hialuron Forte, suplement dietik që përmban acid hialuronik.
13.45

Kalcium Forte - 60 Tableta

6.30
Suplement inovativ i Kalciumit, i formuluar për të vepruar në mënyrë sinergjike me veti të larta absorbuese.
6.30

Kalcium, Magnesium, Zink, Vitamin D3 - 30 Tableta

5.20
Suplement dietik që përmban minerale të rëndësishme për trupin dhe qelizat.
5.20

Lactase Enzyme - 60 Tableta

9.80
Suplement dietik që përmban enzimën e laktazës për pacientët me intolerancë ndaj laktozës.
9.80

Prosta Intense - 60 Kapsula

12.65
Suplement dietik që përmban ekstrakt fruti saw palmetto dhe vaj të farës së kungullit me presion të ftohtë.
12.65

Vas Komplex Forte - 40 Tableta

6.45
Përbërësit e kompleksit të hekurit nxisin përthithjen dhe përdorimin e hekurit, duke kontribuar kështu në formimin normal të gjakut.
6.45

Vitamin D3 2000 - 100 Kapsula

5.75
Vitamina D3 për funksionim normal të sistemit imunitar.
5.75

Vitamin D3 4000 - 100 Tableta

6.45
Vitamina D3 për funksionim normal të sistemit imunitar.
6.45

Back to Top
Product has been added to your cart