Search

Bestsellers in Produktet në zbritje

Sleep Essentials 60 Kapsula

Original price was: 9.30€.Current price is: 4.65€.
 • Mbështet një gjumë të qetë dhe rigjenerues
 • Mund të ndihmojë në nxitjen e relaksimit dhe lehtësimin e tensionit nervor
 • Nxit një ndjenjë qetësie
Original price was: 9.30€.Current price is: 4.65€.

Inositol 650 mg 100 Kapsula

Original price was: 17.00€.Current price is: 10.00€.
 • Promovon mirëqenien mendore dhe emocionale
 • Mbështet shëndetin dhe funksionin e mëlçisë
 • Një anëtar i familjes së vitaminave B
Original price was: 17.00€.Current price is: 10.00€.

CoQ10 30 mg 60 Kapsula

Original price was: 6.35€.Current price is: 5.30€.
 • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor dhe qëndrueshmërinë muskulore dhe fizik
 • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gja
 • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike
Original price was: 6.35€.Current price is: 5.30€.

Resveratrol 250 mg 30 Kapsula

Original price was: 14.90€.Current price is: 9.70€.
 • Rrit mbrojtjen antioksidante
 • Mbështet jetëgjatësinë e qelizave dhe
 • Mbështet shëndetin kardiovaskular
Original price was: 14.90€.Current price is: 9.70€.

Hair Skin & Nails 60 Tableta

Original price was: 9.45€.Current price is: 6.00€.
 • Trash dhe forcon flokët dhe thonjtë
 • Mbështet formimin e kolagjenit dhe
 • Për flokë, thonjë dhe lëkurë të shëndetshme.
Original price was: 9.45€.Current price is: 6.00€.

Milk Thistle 500 mg 30 Kapsula

Original price was: 7.70€.Current price is: 5.00€.
 • Mbështet detoksifikimin e mëlçisë dhe shëndetin e përgjithshëm të saj,
 • E pasur me antioksidant flavonoide .
 • Formula Full Spectrum® përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm
Original price was: 7.70€.Current price is: 5.00€.

Vitamin D3 60 Goma

Original price was: 14.10€.Current price is: 9.20€.
 • Mbështet mirëqenien e imunitetit, shëndetin e frymëmarrjes, një humor pozitiv dhe më shumë·
 • Ofron 2000 IU (50 mcg) të fuqishme të vitaminës D3 si kolekalciferol, forma më aktive biologjikisht
 •  Goma përtypëse me shije dredhzës
Original price was: 14.10€.Current price is: 9.20€.

Showing 1–12 of 32 results

Sort by

22 Vitamina dhe Oligo-Elemente 125 ml

Original price was: 9.45€.Current price is: 7.00€.
PEDIAKID 22 Vitamines & Oligo Elements i përshtatshëm për fëmijët dhe para-adoleshentët.
Original price was: 9.45€.Current price is: 7.00€.

Artrogenol 60 Kapsula

Original price was: 10.60€.Current price is: 7.50€.
ARTROGENOL është një produkt i plotë shëndetësor natyral që përmban përbërës të njohur që promovojnë rehati dhe lëvizshmëri të kyçeve.
Original price was: 10.60€.Current price is: 7.50€.

C-Vitamin 500 mg 100 Tableta

Original price was: 5.75€.Current price is: 4.30€.
C-Vitamin 500 mg 100 Tableta
Original price was: 5.75€.Current price is: 4.30€.

C-Vitamin 500 mg 45 Tableta

Original price was: 3.50€.Current price is: 2.60€.
C-Vitamin 500 mg 45 Tableta
Original price was: 3.50€.Current price is: 2.60€.

Colicillus Bebe Pika 8 ml

Original price was: 13.25€.Current price is: 8.00€.
PEDIAKID Colicillus Bébé parandalon ngërçet e barkut tek të sapolindurit.
Original price was: 13.25€.Current price is: 8.00€.

CoQ10 30 mg 60 Kapsula

Original price was: 6.35€.Current price is: 5.30€.
 • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor dhe qëndrueshmërinë muskulore dhe fizik
 • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gja
 • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike
Original price was: 6.35€.Current price is: 5.30€.

DHEA 25 mg 30 Kapsula

Original price was: 16.65€.Current price is: 8.00€.
 • Promovon ekuilibrin e shëndetshëm hormonal
 • Mbështet rregullimin e humorit
 • Mbështet dëshirën seksuale dhe libidon
 • Shëndetin e kockave
Original price was: 16.65€.Current price is: 8.00€.

Evening Primrose Oil 500 mg 100 Kapsula

Original price was: 10.50€.Current price is: 6.00€.
 • Promovon ekuilibrin hormonal
 • Burim me përqendrim të lartë të acidit gama-linolenik (GLA) për promovimin e lagështisë dhe elasticitetit të lëkurës
 • Mbështet lëvizshmërinë dhe rehatinë e kyçeve
Original price was: 10.50€.Current price is: 6.00€.

Garlic 400 mg 60 Kapsula

Original price was: 6.30€.Current price is: 4.00€.
 • Përdoret tradicionalisht për shëndetin kardiovaskular
 • Shëndetin imunitar dhe qëndrueshmërinë
 • Ndihmon në ruajtjen e qarkullimit të shëndetshëm
Original price was: 6.30€.Current price is: 4.00€.

Glucosamine, Chondroitin & MSM 120 Tableta

Original price was: 19.55€.Current price is: 14.00€.
 • Mbështet integritetin, lëvizjen dhe fleksibilitetin e kyçeve
 • Ndihmon në mbrojtjen e kërcit
 • Ruan indin lidhor të shëndetshëm
Original price was: 19.55€.Current price is: 14.00€.

Gommes Immunite

Original price was: 7.70€.Current price is: 5.50€.
PEDIAKID Gommes Immunite për forcimin e imunitetit.
Original price was: 7.70€.Current price is: 5.50€.

Gommes Vitamin D3

Original price was: 7.70€.Current price is: 7.00€.
PEDIAKID Gommes Vitamin D3 për rritje dhe zhvillim të shëndetshëm të kockave.
Original price was: 7.70€.Current price is: 7.00€.

Back to Top
Product has been added to your cart