Search

In Stock

Appetit Tonus 125 ml

PEDIAKID Appétit-Tonus rekomandohet fuqimisht për fëmijët me mungesë oreksi.

8.00

PEDIAKID Appétit-Tonus rekomandohet fuqimisht për fëmijët me mungesë oreksi.
Shurupi kombinon përbërës aktivë natyralë që stimulojnë oreksin, duke rritur kështu shtimin në peshë.
Gjithashtu kontribuon në uljen e lodhjes dhe përmirësimin e vitalitetit (fenugreek dhe kurkuma të lidhura me vitaminat C dhe B12).

Udhëzime: I përshtatshëm për fëmijët në fazën e parë të shkëputjes nga gjiri dhe lart.

Para 5 vjeç: Merrni 1 lugë çaji 2 herë në ditë pas ngrënies.
Pas 5 vjetësh: Merrni 2 lugë çaji 2 herë në ditë pas ngrënies.
Trajtim 1 deri në 2 muaj.
I përshtatshëm për të rritur e moshës 15+.

Paralajmërim: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Të ruhet larg nxehtësisë dhe lagështisë. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Ky produkt nuk rekomandohet për gratë shtatzëna. Më e mira para datës së skadencës. Të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 30 ditëve nga hapja e parë.

Supplement Facts: 

  4 teaspoons (20 ml)*
Vitamin C 12 mg (15% DV)
Vitamin B12  0,375 mcg (15% DV)
Copper 0,28 mg (28% DV)
Manganese 0,3 mg (15% DV) 
Fenugreek extract (Trigonella foenum graecum) 305 mg
Spirulina extract (Spirulina maxima) 305 mg 
Curcuma extract (Curcuma longa) 305 mg 
Ginger extract (Zingiber officinale) 305 mg
Chicory extract (Cichorium endivia) 305 mg 
Watercress extract (Nasturtium officinalis) 305 mg

Back to Top
Product has been added to your cart