Search

Showing all 7 results

Sort by

Ashwagandha 450 mg 100 Kapsula

9.65
 • Bimë adaptogjene e cila përdoret tradicionalisht për të nxitur relaksimin
 • Për të ndihmuar në mbështetjen e një përgjigjeje të shëndetshme ndaj stresit të përditshëm,
 • Promovon një mentalitet të qetë dhe të relaksuar.
 • Ndihmon në mbështetjen e ankthit të butë ose të rastësishëm
9.65

Extra Strength Melatonin 5 MG 60 Kapsula

8.90
 • Ndihmon në mbështetjen e një cikli të shëndetshëm gjumë-zgjim
 • Mund të rivendosë modelet normale të gjumit
 • Nivelet e duhura të melatoninës janë të lidhura me njohjen e shëndetshme dhe menaxhimin e stresit
 • Etiketim transparent
8.90

GABA 500 mg 100 Kapsula

Original price was: 10.00€.Current price is: 8.00€.
 • Lehtëson tensionin nervor dhe efektet negative të stresit
 • Promovon një ndjenjë qetësie dhe relaksi dhe
 • Mbështet një gjumë të qetë dhe silet si rigjenerues
Original price was: 10.00€.Current price is: 8.00€.

Ginseng Gele Royale 20 Ampula 10 ml

13.80
 • Mbështet rezistencën e trupit
 • Lufton gjendjet e lodhjes
 • Toni fizik dhe intelektual
         
13.80

L-Lysine 500 mg 100 Kapsula

9.45
 • Mbështet një përgjigje të shëndetshme, natyrale ndaj stresit të përditshëm dhe mbështet shëndetin e sistemit nervor
 • Mbështet zhvillimin e muskujve dhe funksionin kardiovaskular
 • Kapsulat në formë të lirë janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të plotësuar nevojat shtesë të kohërave me stres të lartë
9.45

L-Theanine 100 mg 60 Kapsula

17.35
 • Mbështet shëndetin e ekuilibruar mendor dhe mirëqenien emocionale
 • Ruan një ndjenjë qetësie ndërsa qëndron vigjilent
 • Ndihmon në lehtësimin e tensionit nervor
17.35

Super Stress B Complex 100 Kapsula

12.90
E formuluar në mënyrë specifike për të kompensuar vlerat ushqyese gjatë periudhave stresuese. Një kombinim shumë i mirë i kompleksit të vitaminave B me vitaminën e fuqishme antioksiduese Vitamin C. Për funksionim normal të organizmit. Secili vitamin i grupit B ka rrol kyç në funksionimin e organizmit, ideale gjatë sforcimit fizik dhe psiqik.    
12.90

Back to Top
Product has been added to your cart