Search

In Stock

Ginseng Gele Royale 20 Ampula 10 ml

  • Mbështet rezistencën e trupit
  • Lufton gjendjet e lodhjes
  • Toni fizik dhe intelektual

 

 

 

 

 

13.80

Kombinim fantastik i Ginseng me Royal Jelly. Rrënja e Ginseng është njohur në kulturën orientale edhe si “rrënja e jetë gjatësisë dhe është përdorur për mijëra vjet në Azi. Ekstraktet e Ginsng të kuq ndihmojnë në mirëmbajtjen e qëndrueshmërisë optimale, ndjenjën e energjisë dhe vitalitetit, si dhe mirëqenien mendore dhe fizike. Ndihmon në ruajtjen e kapaciteteve kur ballafaqoheni me dobësim, lodhje, rraskapitje, humbje të përqëndrimit dhe sitiatave me stres. Ekstrakti i Ginseng kontribon në qarkullimin normal të gjakut, mbështet mbrojtjen natyrale të organizmit, kontribon në funsionimin e mirë të sistemit imunitar, stimulon prodhimin e limfociteve T, qeliza këto të përfshira në përgjigjet normale imunitare, është burim i antioksidantëve dhe kontribon në mbrojtjen e qelizave.

Royal Jelly është koncentrat ushqyes i klasit të parë, i përdorur për shkak të vetive të veta të shkëlqyeshme.

Përdorimi i sygjeruar: Të merret 1 ampul në ditë, preferohet në mëngjes në stomak të zbrazët, e pastër apo e tretur në gjysëm gote ujë. (Program 20 ditorë me mundësi ripërtëritëse)

Paketimi: 10 Ampula 10 mlVërejtje: Mbajeni larg fëmijëve, nxehtësisë dhe lagështisë. Konsumojeni si pjesë të një diete të shumëllojshme dhe të balancuar. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.

Average nutritional information 10 ml
Extrait de Ginseng (Panax ginseng CA Meyer) 1000 mg
Gelée royale  500 mg

Back to Top
Product has been added to your cart