Search

Bestsellers in Shëndeti i Trurit

Omega 3 Vaj Peshku me Vitamin D

7.70
 • Mbështet shëndetin kardiovaskular dhe metabolizmin e sheqerit në gjak
 • Mbështet funksionin kognitiv dhe zhvillimin e shëndetshëm të trurit
 • Mbështet lëkurën, kyçet dhe indet lidhëse të shëndetshme
7.70

Ginkgo me Vinpocetinë 60 Kapsula

10.70
 • Nxit qarkullim të shëndetshëm, nxit kujtesën dhe mbështet përqendrimin.
 • Çdo kapsulë jep 40 mg gingko të standardizuar dhe 5 mg vinpocetinë
10.70

Inositol 650 mg 100 Kapsula

Original price was: 17.00€.Current price is: 10.00€.
 • Promovon mirëqenien mendore dhe emocionale
 • Mbështet shëndetin dhe funksionin e mëlçisë
 • Një anëtar i familjes së vitaminave B
Original price was: 17.00€.Current price is: 10.00€.

L-Theanine 100 mg 60 Kapsula

17.35
 • Mbështet shëndetin e ekuilibruar mendor dhe mirëqenien emocionale
 • Ruan një ndjenjë qetësie ndërsa qëndron vigjilent
 • Ndihmon në lehtësimin e tensionit nervor
17.35

Lion's Mane Mushroom 500 MG 60 Kapsula

13.00
 • Mbështet shëndetin e ekuilibruar mendor dhe të përgjithshëm
 • Ruan një ndjenjë qetësie ndërsa qëndron vigjilent
 • Formula e trupave frutore të kërpudhave të plota Full Spectrum®
 • Inkurajon sintezën e faktorit të rritjes nervore (NGF) për rritjen dhe mirëmbajtjen e qelizave nervore
13.00

Vitamin B12 500 mcg 100 Kapsula

7.55
 • E rëndësishme për prodhimin e energjisë, shëndetin metabolik dhe prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut.
 • Mbështet shëndetin kardiovaskular duke ndihmuar në balancimin e niveleve të homocisteinës
 • Për mbështetje të sistemit nervor
7.55

Vitamin D3 Vaj Kokosi 5000 IU 60 Softgels

13.15
 • Ruan shëndetin e kockave dhe dhëmbëve
 • Rrit absorbimin dhe ekuilibrin e kalciumit
 • Mbështet aktivitetin e shëndetshëm imunitar
 • Mbështet shëndetin kardiovaskular, ekuilibrin e sheqerit në gjak dhe humbjen e peshës
13.15

Showing 1–12 of 21 results

Sort by

5-HTP 50 mg 60 Kapsula

8.10
 • Mbështet një gjumë të qetë dhe rigjenerues
 • Promovon mirëqenien mendore dhe emocionale
 • Promovon një humor të ekuilibruar dhe pozitiv
 • Promovon gjumë të shëndetshëm dhe më të thellë
8.10

Alpha Lipoic Acid 600 mg 60 Kapsula

27.00
 • Mbështet nivelet e shëndetshme të qarkullimit të gjakut tashmë brenda një intervali normal dhe metabolizmin e karbohidrateve.
 • Antioksidant i fuqishëm i njohur për rimbushjen e antioksidantëve të tjerë si vitaminat C dhe E.
 • Mbështetje e shkëlqyer për funksionin e shëndetshëm metabolike.
27.00

Brain Essentials 60 Kapsula

16.60
 • Ndihmon në ruajtjen e kujtesës së shëndetshme dhe funksionit kognitiv
 • Mbështet rregullimin e humorit
 • Mbështet funksionin e shëndetshëm të trurit
16.60

Cafeine + Energie Instant 14 Sticks

9.00
VITAMIN’ 22 CAFFEINE + “INSTANT ENERGY” është formuluar posaçërisht nga përbërësit më të mirë aktivë për të optimizuar kapacitetet fizike dhe intelektuale, në kontekstin e një aktiviteti intensiv profesional apo jetës studentore.
9.00

Cod Liver Oil 700 mg 30 Softgel

6.85
Vaji i mëlçisë së merlucit me forcë të dyfishtë nga Swanson është një hap mbi vajrat tradicionale të mëlçisë së merlucit. Kjo formulë përmban vitamina A dhe D me fuqi të lartë për të promovuar kocka të forta dhe sy të shëndetshëm, lëkurë dhe funksionin imunitar
6.85

Ginkgo me Vinpocetinë 60 Kapsula

10.70
 • Nxit qarkullim të shëndetshëm, nxit kujtesën dhe mbështet përqendrimin.
 • Çdo kapsulë jep 40 mg gingko të standardizuar dhe 5 mg vinpocetinë
10.70

Gommes Omega 3

7.80
PEDIAKID Gommes Omega 3 për rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijëve.
7.80

Gotu Kola 435 mg 60 Kapsula

9.55
 • Bimë e lashtë energjike
 • Për shëndetin e trurit, vëmendje dhe kujtesë
 • Mbështet shëndetin e enëve të gjakut dhe rrjedhjen e gjakut
 • Promovon qarkullim të shëndetshëm dhe vitalitet të përgjithshëm
9.55

Green Tea 500 mg 30 Kapsula

4.50
 • Përmban polifenole antioksidante që neutralizojnë radikalet e lira
 • Mbështet energjinë e shëndetshme, vitalitetin dhe funksionin e trurit
 • Promovon rehatinë e kyçeve, shëndetin kardiovaskular dhe mbrojtjen imunitare
4.50

Inositol 650 mg 100 Kapsula

Original price was: 17.00€.Current price is: 10.00€.
 • Promovon mirëqenien mendore dhe emocionale
 • Mbështet shëndetin dhe funksionin e mëlçisë
 • Një anëtar i familjes së vitaminave B
Original price was: 17.00€.Current price is: 10.00€.

Inositol 650 mg 30 Kapsula

6.85
Promovon mirëqenien mendore dhe emocionale Mbështet shëndetin dhe funksionin e mëlçisë Një anëtar i familjes së vitaminave B
6.85

Back to Top
Product has been added to your cart