Search

In Stock

Cafeine + Energie Instant 14 Sticks

VITAMIN’ 22 CAFFEINE + “INSTANT ENERGY” është formuluar posaçërisht nga përbërësit më të mirë aktivë për të optimizuar kapacitetet fizike dhe intelektuale, në kontekstin e një aktiviteti intensiv profesional apo jetës studentore.

9.00

VITAMIN’ 22 CAFFEINE + “INSTANT ENERGY” është formuluar posaçërisht nga përbërësit më të mirë aktivë për të optimizuar kapacitetet fizike dhe intelektuale, në kontekstin e një aktiviteti intensiv profesional apo jetës studentore.

Udhëzime për përdorim: 1 deri në 2 shkopinj në ditë, për t’i lënë të shkrihen mbi ose nën gjuhë, mundësisht në mëngjes ose në drekë. Si një trajtim prej 7 deri në 14 ditë që duhet të përsëritet disa herë gjatë vitit nëse është e nevojshme. Mund të konsumohet edhe herë pas here, kur lind nevoja.

Rekomandime: Ruani jashtë mundësive të fëmijëve, nga nxehtësia dhe lagështia. Të konsumohet si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Përmban kafeinë (100 mg / dozë ditore), nuk rekomandohet për fëmijët, gratë shtatzëna ose gjidhënëse dhe njerëzit e ndjeshëm ndaj kafeinës. Rekomandohet të mos tejkalohet doza e rekomanduar. Konsumimi i tepërt mund të shkaktojë efekte laksative.

Përbërësit: ëmbëlsues: xylitol, sorbitol, sukralozë; oksid magnezi, shije, vitaminë C, taurinë, rregullues të aciditetit: acid citrik, bikarbonat natriumi; kafeinë, emulsifikues: stearat magnezi, vitaminë B3, vitaminë B5, vitaminë B12, vitaminë B6, vitaminë B1, vitaminë B2, vitaminë B9, vitaminë B8. Pa gluten. Pa sheqer.

Informations nutritionnelles moyennes Pour 2 sticks (4,75 g)
Taurine 180 mg
Caféine  100 mg
Vitamine B1 1,1 mg*
Vitamine B2  1,4 mg*
Vitamine B3 16 mg*
Vitamine B5 6 mg*
Vitamine B6 1,4 mg*
Vitamine B8 50 μg*
Vitamine B9 200 μg
Vitamine B12 2,5 μg*
Vitamine C 160 mg (200% AR)
Magnésium 187,5 mg (50% AR)

Back to Top
Product has been added to your cart