Search

Showing all 5 results

Sort by

Daily B-Complex 100 Kapsula

8.80
Përmban kompleks të plotë të vitaminës B për sistemin nervor, imunitetin dhe shëndetin kardiovaskular Mbështet disponimin pozitiv dhe mbrojtjen nga varfërimi i lëndëve ushqyese të shkaktuara nga stresi Siguron nevojat tuaja ditore për të gjitha 8 vitaminat thelbësore të kompleksit B plus kolinë, inositol dhe PABA
8.80

Folic Acid & B12 30 Kapsula

Original price was: 6.60€.Current price is: 4.50€.
 
  • Mbështet shëndetin kardiovaskular
  • Mbështet metabolizmin e energjisë
  • Dy vitamina të rëndësishme B në një kapsulë
Original price was: 6.60€.Current price is: 4.50€.

Gommes Vitamin D3

7.70
PEDIAKID Gommes Vitamin D3 për rritje dhe zhvillim të shëndetshëm të kockave.
7.70

Vitamin B12 500 mcg 100 Kapsula

7.55
  • E rëndësishme për prodhimin e energjisë, shëndetin metabolik dhe prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut.
  • Mbështet shëndetin kardiovaskular duke ndihmuar në balancimin e niveleve të homocisteinës
  • Për mbështetje të sistemit nervor
7.55

Vitamin B12 500 mcg 30 Kapsula

5.00
  • Mbështet metabolizmin e energjisë
  • E domosdoshme për një sistem nervor të shëndetshëm
  • E rëndësishme për formimin e qelizave të kuqe të gjakut
5.00

Back to Top
Product has been added to your cart