Search

Showing all 3 results

Sort by

CoQ10 30 mg 60 Kapsula

Original price was: 6.35€.Current price is: 5.30€.
  • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor dhe qëndrueshmërinë muskulore dhe fizik
  • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gja
  • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike
Original price was: 6.35€.Current price is: 5.30€.

CoQ10 High Potency 100 mg 50 Softgel

13.10
  • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor dhe qëndrueshmërinë muskulore dhe fizike
  • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak
  • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike
13.10

CoQ10 Maximum Strength 200 mg 30 Kapsula

15.65
  • Mbështet funksionin kardiovaskular
  • Prodhon ATP në trup
  • Çdo kapsulë jep 200 mg të fuqishëm
15.65

Back to Top
Product has been added to your cart