Search

Showing the single result

Sort by

Chromium Picolinate 200 mcg 100 Kapsula

7.40
  • Ndihmon në mbështetjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak tashmë brenda një intervali normal
  • Mund të ndihmojë në reduktimin e dëshirave dhe të mbështesë metabolizmin e proteinave, karbohidrateve dhe lipideve
  • Ndihmon në mbështetjen e shëndetit kardiovaskular
  • Lidhet me acidin pikolinik për përthithje të përmirësuar
7.40

Back to Top
Product has been added to your cart