Search

Bestsellers in Goma përtypëse

Omega + DHA 60 Goma

Original price was: 15.85€.Current price is: 7.80€.
 • Mbështet shëndetin e zemrës dhe trurit
 • Ofron një përzierje të ekuilibruar, me bazë bimore të acideve yndyrore
 • Mund të mbështesë lëkurën dhe indin lidhës të shëndetshëm
 • Çamçakëz vegjetarian dhe pa gluten me shije agrume
Original price was: 15.85€.Current price is: 7.80€.

Adult Multivitamin 60 Goma

14.70
 • Multivitaminë të gjithanshme me minerale për përdorim të përdithëm pa hekur
 • Përmban vitamina C dhe D3 për të mbështetur një mbrojtje të shëndetsme imune
 • Përfshin vitamina B për të mbështetur metabolizmin e shëndetshëm dhe për të nxitur energjinë
 • Çamçakëz vegjetarianë dhe pa gluten me shije portokalli, luleshtrydhe dhe qershie
14.70

Vitamin D3 60 Goma

Original price was: 14.10€.Current price is: 12.00€.
 • Mbështet mirëqenien e imunitetit, shëndetin e frymëmarrjes, një humor pozitiv dhe më shumë·
 • Ofron 2000 IU (50 mcg) të fuqishme të vitaminës D3 si kolekalciferol, forma më aktive biologjikisht
 •  Goma përtypëse me shije dredhzës
Original price was: 14.10€.Current price is: 12.00€.

Kids Multivitamin 60 Goma

10.00
 • Përmban 12 vitamina dhe minerale të rëndësishme për rritje dhe zhvillim të shëndetshëm
 • Përmban vitamina A, B, C, D dhe E për mbështetje të plotë ushqyese
 • Shije të shijshme qershie, portokalli dhe luleshtrydhe
 • I përshtatshëm për fëmijët 4 vjeç e lart
10.00

Gommes P'tit Biotic

7.70
PEDIAKID Gommes P'tit Biotic ndihmon në mbështetjen e florës së zorrëve.  
7.70

Melatonin 60 Goma

12.40
 • Hormoni natyral që ndihmon në rregullimin e ciklit gjumë-zgjim të trupit për të promovuar një orar normal të gjumit
 • Mbështet një gjumë të qetë dhe rigjenerues, i cili është çelësi për shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme
 • Ndihmon në ripërshtatjen nga jet lag dhe nuk krijon zakone
12.40

Gommes Multivitamines

7.70
PEDIAKID Gommes Multivitamines për plotësimin e nevojave ditore me vitamina dhe minerale.
7.70

Showing 1–12 of 16 results

Sort by

Adult Multivitamin 60 Goma

14.70
 • Multivitaminë të gjithanshme me minerale për përdorim të përdithëm pa hekur
 • Përmban vitamina C dhe D3 për të mbështetur një mbrojtje të shëndetsme imune
 • Përfshin vitamina B për të mbështetur metabolizmin e shëndetshëm dhe për të nxitur energjinë
 • Çamçakëz vegjetarianë dhe pa gluten me shije portokalli, luleshtrydhe dhe qershie
14.70

Biotin 60 Goma

14.60
 • Mbështet prodhimin e energjisë përmes metabolizmit të karbohidrateve, proteinave dhe yndyrave
 • Ofron D-biotinë, formën e natyrshme, biologjikisht aktive
 • Vegan dhe pa gluten
14.60

Fiber 60 Goma

12.50
 • Promovon një mikrobiomë të shëndetshme të zorrëve për përmirësimin e rregullsisë së zorrëve;
 • Mbështet përgjigjen e shëndetshme të sheqerit në gjak me fibra të tretshme;
 • Ndihmon në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të kolesterolit tashmë brenda kufijve normalë
12.50

Gommes Immunite

7.70
PEDIAKID Gommes Immunite për forcimin e imunitetit.
7.70

Gommes Multivitamines

7.70
PEDIAKID Gommes Multivitamines për plotësimin e nevojave ditore me vitamina dhe minerale.
7.70

Gommes Omega 3

7.80
PEDIAKID Gommes Omega 3 për rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijëve.
7.80

Gommes P'tit Biotic

7.70
PEDIAKID Gommes P'tit Biotic ndihmon në mbështetjen e florës së zorrëve.  
7.70

Gommes Vitamin C

7.70
PEDIAKID Gommes Vitamin C ndihmon në rritjen e nivelit të energjisë, metabolizmit energjik dhe mbrojtjeve natyrore.
7.70

Gommes Vitamin D3

7.70
PEDIAKID Gommes Vitamin D3 për rritje dhe zhvillim të shëndetshëm të kockave.
7.70

Kids Multivitamin 60 Goma

10.00
 • Përmban 12 vitamina dhe minerale të rëndësishme për rritje dhe zhvillim të shëndetshëm
 • Përmban vitamina A, B, C, D dhe E për mbështetje të plotë ushqyese
 • Shije të shijshme qershie, portokalli dhe luleshtrydhe
 • I përshtatshëm për fëmijët 4 vjeç e lart
10.00

Kids Vision Support 60 Goma

Original price was: 11.55€.Current price is: 7.00€.
 • Ofron mbrojtje antioksiduese nga drita blu e pajisjes dixhitale për shëndetin makular·
 • Ndihmon në luftimin e lodhjes së syve·
 • Përfshin Lutemax 2020 të vlerësuar me luteinë dhe zeaxanthin nga ekstrakti i kumakit·
 • Fëmijët e moshës 2-3 vjeç përtypin 1 çamçakëz në ditë; fëmijët e moshës 4 vjeç e lart përtypin 2 goma në ditë
Original price was: 11.55€.Current price is: 7.00€.

Lutein & Zeaxanthin 60 Goma

Original price was: 12.50€.Current price is: 8.00€.
 • Provon shëndetin makular dhe retinës
 • Me burim natyral nga lulet e kumakit
 • bron kundër lodhjes dhe tendosjes së syve
Original price was: 12.50€.Current price is: 8.00€.

Back to Top
Product has been added to your cart