Search

In Stock

Gommes Omega 3

PEDIAKID Gommes Omega 3 për rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijëve.

7.80

PEDIAKID® gommes oméga 3 janë bërë me pektin molle në vend të xhelatinës shtazore. Ato janë pa gluten, pa laktozë dhe nuk përmbajnë konservues ose ngjyrues artificial dhe aromë.

PEDIAKID gommes oméga 3 përmbajnë vaj liri të pasur me omega 3 (si acidi alfa-linoleik), duke favorizuar një zhvillim të shëndetshëm. Ato janë gjithashtu të pasura me vitamina E, B5, B6, A dhe zink të cilat mbështesin funksionet njohëse si kujtesa (zinku), shikimi (vitamina A), sinteza e neurotransmetuesve (vitamina B5) dhe funksionimi i sistemit nervor (vitamina).

Udhëzime: I përshtatshëm për fëmijët e moshës 3+. Merrni 2 goma në ditë.
Mund të përdoret nga të rriturit e moshës 15+.

Paralajmërim: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Ruajeni në temperaturën e dhomës. Mbroni nga lagështia. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Përdoret më së miri para datës së skadencës.
Nuk rekomandohet për gratë me një histori personale ose familjare të kancerit të gjirit (vaj liri).

Përbërësit: Shurup glukoze, sheqer kallami, agjent ngurtësues: pektinë, agjent acidifikues: citrat kaliumi, acid citrik, vaj liri i pasur me omega 3, vitaminë E, vitaminë B5, aromë natyrale limoni, koncentrat karrote dhe kungujsh, citrat zinku, agjent mbulues: dylli carnauba (vaj kokosi dhe kanola), vitaminë B6, vitaminë A.

Supplement facts:

  2 gummies (4.6 g)
Flaxseed oil (Linum usitatissimum) 46 mg
Including Omega 3 (alpha-linolenic acid)  23 mg
Vitamin A  120 μg (15% DV)
Vitamin E  4 mg (33% DV)
Vitamin B5  6 mg (100% DV)
Vitamin B6  1.4 mg (100% DV)
Zinc 1.5 mg (15% DV)

Back to Top
Product has been added to your cart