Search

Showing all 2 results

Sort by

Collagen Hydrolysate Powder 454 gr

28.35
  • Proteina e pastër e kolagjenit për lëkurë të shëndetshme, flokë, kyçe dhe më gjerë
  • Ofron kolagjen me cilësi të lartë dhe bio-disponueshme
  • Përmban aminoacide kryesore si glicina, prolina dhe lizina
28.35

Marine Collagen Peptides 400 mg 60 Kapsula

10.00
  • Mbështet lëkurën, tendinat dhe arteriet e shëndetshme
  • Ndihmon në ushqimin e kyçeve dhe kockave
  • Kolagjeni me pastërti të lartë i formuluar për apsorbim të shpejtë
10.00

Back to Top
Product has been added to your cart