Search

In Stock

Marine Collagen Peptides 400 mg 60 Kapsula

  • Mbështet lëkurën, tendinat dhe arteriet e shëndetshme
  • Ndihmon në ushqimin e kyçeve dhe kockave
  • Kolagjeni me pastërti të lartë i formuluar për apsorbim të shpejtë

10.00

Kolagjeni është bazë për shëndetin e flokëve, lëkurës dhe thonjve, ushqimin e kockave dhe mbështetjen e nyjeve. Por jo i gjithë kolagjeni krijohet i barabartë.  A e dini se shkencëtarët kanë identifikuar 28 lloje të ndryshme të kolagjenit? Shumica e suplementeve furnizojnë kolagjenin e tipit II, forma kryesore që gjendet në kërc, por kolagjeni i tipit I është në fakt forma mbizotëruese që gjendet në të gjithë trupin në indet që përbëjnë lëkurën, tendinat, arteriet dhe më shumë.

Kolagjeni i hidrolizuar njihet edhe si peptide të kolagjenit. Swanson Hydrolyzed Marine Collagen furnizon kolagjenin me pastërti të lartë të tipit I të përgatitur për asimilim të shpejtë në indet e trupit.

  • Mbështet lëkurën, tendinat dhe arteriet e shëndetshme;
  • Ndihmon në ushqimin e kyçeve dhe kockave;
  • Kolagjeni me pastërti të lartë i formuluar për apsorbim të shpejtë.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë dy herë në ditë me ujë.

Paketimi: 60 Kapsula.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Type I Hydrolyzed Fish Collagen Peptide (tilapia & pangasius) 400 mg

Back to Top
Product has been added to your cart