Search

Showing all 10 results

Sort by

Albion Zink 30 mg 90 Kapsula

7.05
 • Mbështet funksionin imunitar
 • Ruan shëndetin e prostatës
 • Lëndë ushqyese thelbësore për shikim të shëndetshëm
 • Mbështet metabolizmin e glukozës
7.05

Herbal Urinary Care 60 Kapsula

Original price was: 11.00€.Current price is: 7.00€.
 • Mbështet shëndetin e veshkave dhe traktit urinar,
 • Promovon një ekuilibër të shëndetshëm mikrobiologjik në traktin urinar
 • Mbështetje tradicionale bimore
Original price was: 11.00€.Current price is: 7.00€.

Olioseptil Voies-Urinaires 15 Kapsula

9.90
I paraqitur në kapsula vegjetale, trakti urinar OLIOSEPTIL® është një kompleks me vajra esencialë 100% të pastër dhe natyralë dhe të kimiotipizuar, të mikroemulsifikuar në një suport të vajit të ullirit të presim të ftohtë të parë, në kapsulë vegjetale.
9.90

Prosta Intense - 60 Kapsula

12.65
Suplement dietik që përmban ekstrakt fruti saw palmetto dhe vaj të farës së kungullit me presion të ftohtë.
12.65

Prostagenol 60 Kapsula

Original price was: 9.65€.Current price is: 7.50€.
Për prostate të shëndetshme
Original price was: 9.65€.Current price is: 7.50€.

Prostate Essentials 90 Kapsula

16.80
 • Qasje gjithëpërfshirëse ndaj shëndetit të prostatës
 • Promovon rrjedhjen dhe frekuencën e shëndetshme të traktit urinar
 • Përqendrimi 4:1 i gjethes së hithrës thumbuese
16.80

Saw Palmetto 540 mg 100 Kapsula

Original price was: 10.20€.Current price is: 6.00€.
 • Mbështet shëndetin e prostatës
 • Promovon rrjedhjen dhe frekuencën e shëndetshme të traktit urinar
 • Formula Full Spectrum përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm
Original price was: 10.20€.Current price is: 6.00€.

Uva Ursi Leaf 450 mg 100 Kapsula

Original price was: 12.60€.Current price is: 8.50€.
Bimë vendase amerikane përdoret tradicionalisht për të mbështetur shëndetin e traktit urinar
Original price was: 12.60€.Current price is: 8.50€.

Uva Ursi Leaf 60 Kapsula

8.80
Bimë vendase amerikane përdoret tradicionalisht për të mbështetur shëndetin e traktit urinar
8.80

Water Pills 120 Tableta

Original price was: 12.00€.Current price is: 9.00€.
 • Ndihmon në mbajtjen e ujit në një nivel të shëndetshëm dhe të rehatshëm
 • Lehtëson përkohësisht fryrjet e herëpashershme
 • Promovon ekuilibrin e lëngjeve
Original price was: 12.00€.Current price is: 9.00€.

Back to Top
Product has been added to your cart