Search

In Stock

Water Pills 120 Tableta

  • Ndihmon në mbajtjen e ujit në një nivel të shëndetshëm dhe të rehatshëm
  • Lehtëson përkohësisht fryrjet e herëpashershme
  • Promovon ekuilibrin e lëngjeve

Original price was: 12.00€.Current price is: 8.00€.

AFATI I PËRDORIMIT: 30/11/2024 (SASI E LIMITUAR)

Ndihmon në mbajtjen e ujit në një nivel të shëndetshëm dhe të rehatshëm, lehtëson përkohësisht fryrjen e rastit, promovon ekuilibrin e lëngjeve në organizëm.

Swanson Water Pills përmban 4 bimë Buchu leaf, Uva Ursi, Parsley dhe Juniper berry të cilat ndihmojnë në mbajtjen e ujit në organizëm në nivel të shëndetshëm.

  • Ndihmon në mbajtjen e ujit në një nivel të shëndetshëm dhe të rehatshëm
  • Lehtëson përkohësisht fryrjet e herëpashershme
  • Promovon ekuilibrin e lëngjeve

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një tabletë me ujë pas çdo vakti.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji ose nëse keni sëmundje renale ose probleme me tretjen. Konsultohuni me mjekun tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni duke marrë ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

 1 Tablet % Daily Value
Buchu Leaf (4:1 concentrate) 50 mg *
Parsley Leaf  50 mg *
Uva Ursi Leaf 50 mg *
Juniper Berry 10 mg

Back to Top
Product has been added to your cart