Search

Showing all 2 results

Sort by

Herbal Urinary Care 60 Kapsula

9,00
  • Mbështet shëndetin e veshkave dhe traktit urinar,
  • Promovon një ekuilibër të shëndetshëm mikrobiologjik në traktin urinar
  • Mbështetje tradicionale bimore
9,00

Uva Ursi Leaf 450 mg 100 Kapsula

9,00
Bimë vendase amerikane përdoret tradicionalisht për të mbështetur shëndetin e traktit urinar
9,00

Back to Top
Product has been added to your cart