Search

In Stock

Herbal Urinary Care 60 Kapsula

  • Mbështet shëndetin e veshkave dhe traktit urinar,
  • Promovon një ekuilibër të shëndetshëm mikrobiologjik në traktin urinar
  • Mbështetje tradicionale bimore

Original price was: 11.00€.Current price is: 6.00€.

AFATI I PËRDORIMIT: 30/09/2024

Cranberry, Uva ursi and Corn silk janë në krye të listës të bimëve tradicionale për shëndetin dhe funksionimin e traktit urinar.

Ndërsa komponenti i crandberry ka të ngjarë të njihet më shumë por dhe të tjerët duhet të jenë gjithashtu. Uva ursi, për shembull, u rendit në farmakopinë e SHBA për vite si një ndihmës i dobishëm për mbështetjen e shëndetit të veshkave dhe traktit urinar.

Corn silk gjithashtu ka një histori të gjatë si një ndihmës dietik. Formula e produktit Swanson Full Spectrum Herbal Urinary Care i sjell këto tradita në një suplement  të pastër dhe të përshtatshëm.

  • Mbështet shëndetin e veshkave dhe traktit urinar,
  • Promovon një ekuilibër të shëndetshëm mikrobiologjik në traktin urinar
  • Mbështetje tradicionale bimore

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë.

Paketimi: 60 Kapsula

Paraljmërim: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji ose nëse keni sëmundje renale ose probleme me tretjen. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni duke marrë ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Nuk rekomandohet për përdorim afatgjatë. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

 1 Capsule % Daily Value
Corn Silk (Zea mays) (styles and stigmas)  200 mg *
Cranberry (Vaccinium macrocarpon) (fruit) 200 mg *
Uva Ursi (Arctostaphylos uva ursi) (leaf) 200 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart