Search

Showing all 6 results

Sort by

Apple Cider Vinegar with Mother Certified Organic 473 mL

6,20
 • Një shtesë e zgjuar dhe e shijshme në qilarin tuaj
 • Ruhet në një shishe pa BPA
 • E pafiltruar dhe e papasterizuar, e bere me "nënën"
6,20

Diet Apple Cider Vinegar 200 mg 30 Tableta

4,20
 • Pastrues i sistemit me fuqi të lartë dhe ndihmë diete
 • Mbështet një peshë të shëndetshme
 • Mbështet metabolizmin e shëndetshëm të glukozës
4,20

Diet Duo 120 Kapsula

32,00
 • Minimizon ndikimin e karbohidrateve dhe yndyrave dietike
 • Përmban chitosan dhe bllokues të niseshtës së fazës 2
 • Mbështet një peshë trupore të shëndetshme
 • Promovon një metabolizëm të shëndetshëm
32,00

Fiber 60 Goma

8,00
 • Promovon një mikrobiomë të shëndetshme të zorrëve për përmirësimin e rregullsisë së zorrëve;
 • Mbështet përgjigjen e shëndetshme të sheqerit në gjak me fibra të tretshme;
 • Ndihmon në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të kolesterolit tashmë brenda kufijve normalë
8,00

Ultimate 16 Strain Probiotic with FOS 60 Kapsula

10,50
Probiotiku ynë më popullor me 16 shtame unike për mirëqenien totale të trupit Mbështet shëndetin e tretjes me baktere të dobishme Rezistent ndaj acideve dhe nuk ka nevojë për ftohje Për shkak të problemeve të furnizimit, L. bulgaricus dhe B. infantis janë zëvendësuar nga L. paracasei dhe L. gasseri
10,50

Water Pills 120 Tableta

8,00
 • Ndihmon në mbajtjen e ujit në një nivel të shëndetshëm dhe të rehatshëm
 • Lehtëson përkohësisht fryrjet e herëpashershme
 • Promovon ekuilibrin e lëngjeve
8,00

Back to Top
Product has been added to your cart