Search

In Stock

Glucomannan 665 mg 90 Kapsula

  • Mbështet rregullsimin e metabolizmit të zorrëve.
  • Ndihmon me kapsllëkun e herëpashershëm.
  • Mbështet ekuilibrin e shëndetshëm të sheqerit në gjak.
  • Ruan nivele të shëndetshme të kolesterolit

11.00

Glucomannan është fiber dietike e cila përfitohet nga bima konjac. Është e pasur me fibra të tretshme më të dobishme të natyrës. Në fakt, ai mund të thithë dhe mbajë ujë deri në 100 herë më shumë se pesha e tij!. Glucomannan është një agjent i shkëlqyer për formimin e masës dhe mund të ketë një ndikim pozitiv në nivelet e sheqerit në gjak

Së bashku me dietën dhe stërvitjen e shëndetshme, këto veprime promovojnë gjithashtu nivele të shëndetshme të kolesterolit tashmë brenda kufijve normalë, duke mbështetur kështu shëndetin kardiovaskular. Nëse jeni duke kërkuar për një suplement fibër, provoni Swanson Fiber Dense Glucomannan.

  • Mbështet rregullsimin e metabolizmit të zorrëve.
  • Ndihmon me kapsllëkun e herëpashershëm.
  • Mbështet ekuilibrin e shëndetshëm të sheqerit në gjak.
  • Ruan nivele të shëndetshme të kolesterolit

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë me një gotë të plotë ujë para çdo vakti. Për përfitim maksimal, merrni deri në dy kapsula para çdo vakti.

Paketimi: 90 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve.Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Total Carbohydrate <1g 0%
Dietary Fiber <1g 2%
Glucomannan (from Amorphophallus konjac) (tubers) 665 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart