Search

Bestsellers in Energji

Vitamin C Rose Hips 1000 mg 90 Kapsula

8.65
 • Ndihmon në forcimin e shëndetit tuaj imunitar dhe siguron mbështetje shtesë antioksiduese
 • Promovon shëndetin e syve, zemrës dhe metabolizmit
 • Mbështet prodhimin natyral të kolagjenit
8.65

CoQ10 High Potency 100 mg 50 Softgel

13.10
 • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor dhe qëndrueshmërinë muskulore dhe fizike
 • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak
 • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike
13.10

Daily B-Complex 100 Kapsula

8.80
Përmban kompleks të plotë të vitaminës B për sistemin nervor, imunitetin dhe shëndetin kardiovaskular Mbështet disponimin pozitiv dhe mbrojtjen nga varfërimi i lëndëve ushqyese të shkaktuara nga stresi Siguron nevojat tuaja ditore për të gjitha 8 vitaminat thelbësore të kompleksit B plus kolinë, inositol dhe PABA
8.80

L-Arginine 500 mg 100 Kapsula

7.90
 • Mbështet performancën sportive
 • Lidhet me metioninë dhe glicinë për të ndihmuar prodhimin e energjisë në trupin tuaj.
 • Mbështet presionin e gjakut tashmë brenda intervalit normal
7.90

CoQ10 30 mg 60 Kapsula

6.35
 • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor dhe qëndrueshmërinë muskulore dhe fizik
 • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gja
 • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike
6.35

Resveratrol 250 mg 30 Kapsula

Original price was: 14.90€.Current price is: 10.00€.
 • Rrit mbrojtjen antioksidante
 • Mbështet jetëgjatësinë e qelizave dhe
 • Mbështet shëndetin kardiovaskular
Original price was: 14.90€.Current price is: 10.00€.

Folic Acid & B12 30 Kapsula

Original price was: 6.60€.Current price is: 4.50€.
 
 • Mbështet shëndetin kardiovaskular
 • Mbështet metabolizmin e energjisë
 • Dy vitamina të rëndësishme B në një kapsulë
Original price was: 6.60€.Current price is: 4.50€.

Showing 1–12 of 18 results

Sort by

CoQ10 30 mg 60 Kapsula

6.35
 • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor dhe qëndrueshmërinë muskulore dhe fizik
 • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gja
 • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike
6.35

CoQ10 High Potency 100 mg 50 Softgel

13.10
 • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor dhe qëndrueshmërinë muskulore dhe fizike
 • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak
 • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike
13.10

CoQ10 Maximum Strength 200 mg 30 Kapsula

15.65
 • Mbështet funksionin kardiovaskular
 • Prodhon ATP në trup
 • Çdo kapsulë jep 200 mg të fuqishëm
15.65

Daily B-Complex 100 Kapsula

8.80
Përmban kompleks të plotë të vitaminës B për sistemin nervor, imunitetin dhe shëndetin kardiovaskular Mbështet disponimin pozitiv dhe mbrojtjen nga varfërimi i lëndëve ushqyese të shkaktuara nga stresi Siguron nevojat tuaja ditore për të gjitha 8 vitaminat thelbësore të kompleksit B plus kolinë, inositol dhe PABA
8.80

Folic Acid & B12 30 Kapsula

Original price was: 6.60€.Current price is: 4.50€.
 
 • Mbështet shëndetin kardiovaskular
 • Mbështet metabolizmin e energjisë
 • Dy vitamina të rëndësishme B në një kapsulë
Original price was: 6.60€.Current price is: 4.50€.

Ginseng Gele Royale 20 Ampula 10 ml

13.80
 • Mbështet rezistencën e trupit
 • Lufton gjendjet e lodhjes
 • Toni fizik dhe intelektual
         
13.80

Green Tea 500 mg 30 Kapsula

4.50
 • Përmban polifenole antioksidante që neutralizojnë radikalet e lira
 • Mbështet energjinë e shëndetshme, vitalitetin dhe funksionin e trurit
 • Promovon rehatinë e kyçeve, shëndetin kardiovaskular dhe mbrojtjen imunitare
4.50

L-Arginine 500 mg 100 Kapsula

7.90
 • Mbështet performancën sportive
 • Lidhet me metioninë dhe glicinë për të ndihmuar prodhimin e energjisë në trupin tuaj.
 • Mbështet presionin e gjakut tashmë brenda intervalit normal
7.90

L-Glutamine 500 mg 100 Kapsula

9.00
 • Mbështet rritjen dhe rikuperimin e muskujve, shëndetin e tretjes dhe siguron lëndë djegëse për aktivitet
 • Një lëndë djegëse efektive e trurit që ndihmon në ruajtjen e funksionit të shëndetshëm njohës
 • Ka një aftësi unike për të kaluar nëpër barrierën e gjakut/trurit, duke e bërë atë një promovues të shkëlqyer të funksionit të shëndetshëm mendor
9.00

Maca 1000 - 60 Kapsula

15.20
MACA, i quajtur edhe "Xhensen Peruan", është një tonik i vërtetë natyror dhe një afrodiziak i njohur. Ai mbështet performancën fizike dhe mendore dhe stimulon dëshirën seksuale.    
15.20

Niacin 500 mg 90 Tableta

18.50
 • Mbështet metabolizmin e karbohidrateve për të siguruar trupin me energji
 • Lëshimi i qëndrueshëm minimizon efektin e pakëndshëm të "skuqjes" së niacinës
18.50

Resveratrol 100 mg 30 Kapsula

9.45
 • Rrit mbrojtjen antioksidante
 • Mbështet jetëgjatësinë e qelizave dhe
 • Mbështet shëndetin kardiovaskular
9.45

Back to Top
Product has been added to your cart