Search

In Stock

CoQ10 High Potency 100 mg 50 Softgel

  • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor dhe qëndrueshmërinë muskulore dhe fizike
  • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak
  • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike

13.10

Tani CoQ10 100 mg nga Swanson me potencë më të lartë prej 100 mg dhe në formë të softgel.
Mendoni për koenzimën Q10 si një shkëndijë energjie për qelizat tuaja. CoQ10 ndihmon prodhimin e adenozinës trifosfatit (ATP), i cili është procesi i konvertimit të lëndëve ushqyese që konsumoni në lëndë djegëse që qelizat tuaja mund të përdorin për proceset jetike biologjike.
Organizmi jonë prodhon CoQ10 në mënyrë natyrale e cila bie me kalimin e moshës. Rritja e marrjes suaj të CoQ10 mund të ndihmojë në mbështetjen e shëndetit optimal dhe të ofrojë shumë përfitime si:
  • Promovon shëndetin e sistemit kardiovaskular, nervor dhe qëndrueshmërinë muskulore dhe fizike
  • Mbështet aktivitetin antioksidues duke ndihmuar gjithashtu në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të sheqerit në gjak
  • Ndihmon në mbajtjen e qelizave të shëndetshme dhe energjike

Përdorimi i sugjeruar: Të merret një sofgel në ditë

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë. Mos e vendosni në frigorifer.

Back to Top
Product has been added to your cart