Search

Showing all 5 results

Sort by

Gommes Vitamin C

7,70
PEDIAKID Gommes Vitamin C ndihmon në rritjen e nivelit të energjisë, metabolizmit energjik dhe mbrojtjeve natyrore.
7,70

Vitamin A, C, E & Selenium

14,70
E studiuar klinikisht fuqia luftarake kundër radikalëve të lirë Rrit aktivitetin antioksidant Mbështet parandalimin e dëmtimit të qelizave dhe indeve
14,70

Vitamin C Rose Hips 1000 mg 30 Kapsula

3,30
  • Ndihmon në forcimin e shëndetit tuaj imunitar dhe siguron mbështetje shtesë antioksiduese
  • Promovon shëndetin e syve, zemrës dhe metabolizmit
  • Mbështet prodhimin natyral të kolagjenit
3,30

Vitamin C Rose Hips 1000 mg 90 Kapsula

8,65
  • Ndihmon në forcimin e shëndetit tuaj imunitar dhe siguron mbështetje shtesë antioksiduese
  • Promovon shëndetin e syve, zemrës dhe metabolizmit
  • Mbështet prodhimin natyral të kolagjenit
8,65

Vitamin C Rose Hips 500 mg 100 Kapsula

6,40
  • Ndihmon në forcimin e shëndetit tuaj imunitar dhe siguron mbështetje shtesë antioksiduese
  • Promovon shëndetin e syve, zemrës dhe metabolizmit
  • Mbështet prodhimin natyral të kolagjenit
6,40

Back to Top
Product has been added to your cart