Search

Showing all 3 results

Sort by

Biotin 5000 mcg 100 Kapsula

7.55
  • Ndihmon në ushqimin e flokëve, lëkurës dhe thonjve
  • Gjithashtu mbështet prodhimin e energjisë
  • Mbështet metabolizmin e karbohidrateve, yndyrave dhe proteinave
7.55

Biotin 5000 mcg 30 Kapsula

Original price was: 4.60€.Current price is: 3.80€.
  • Ndihmon në ushqimin e flokëve, lëkurës dhe thonjve
  • Gjithashtu mbështet prodhimin e energjisë
  • Mbështet metabolizmin e karbohidrateve, yndyrave dhe proteinave
Original price was: 4.60€.Current price is: 3.80€.

Daily B-Complex 100 Kapsula

8.80
Përmban kompleks të plotë të vitaminës B për sistemin nervor, imunitetin dhe shëndetin kardiovaskular Mbështet disponimin pozitiv dhe mbrojtjen nga varfërimi i lëndëve ushqyese të shkaktuara nga stresi Siguron nevojat tuaja ditore për të gjitha 8 vitaminat thelbësore të kompleksit B plus kolinë, inositol dhe PABA
8.80

Back to Top
Product has been added to your cart