Search

Showing all 7 results

Sort by

Albion Magnesium Glycinate 133 mg 90 Kapsula

11,55
 • Mbështet shëndetin e nervave, muskujve, kockave dhe zemrës
 • Forma glycinate mineral të patentuar promovon përthithjen optimale
 • Promovon relaksimin e mendjes dhe trupit për t'ju ndihmuar të bëni një gjumë të qetë gjatë natës
11,55

L-Carnitine 500 mg 30 Tableta

8,00
 • Ndihmon në shndërrimin e yndyrës në energji;
 • Promovon zhvillimin e muskujve;
 • Mbështet rikuperimin dhe performancën e ushtrimeve
8,00

L-Glutamine 500 mg 100 Kapsula

9,00
 • Mbështet rritjen dhe rikuperimin e muskujve, shëndetin e tretjes dhe siguron lëndë djegëse për aktivitet
 • Një lëndë djegëse efektive e trurit që ndihmon në ruajtjen e funksionit të shëndetshëm njohës
 • Ka një aftësi unike për të kaluar nëpër barrierën e gjakut/trurit, duke e bërë atë një promovues të shkëlqyer të funksionit të shëndetshëm mendor
9,00

Prosta Intense - 60 Kapsula

12,65
Suplement dietik që përmban ekstrakt fruti saw palmetto dhe vaj të farës së kungullit me presion të ftohtë.
12,65

Prostagenol 60 Kapsula

9,65
Për prostate të shëndetshme
9,65

Triple Magnesium Complex 400 mg 100 Kapsula

8,60
 • Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave
 • Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes
 • Përmban tre burime të dallueshme të magnezit
 • Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm
8,60

Triple Magnesium Complex 400 mg 30 Kapsula

4,75
 • Mbështet shëndetin e nervave, muskujve dhe kockave
 • Ndihmon në reduktimin e stresit dhe lodhjes
 • Përmban tre burime të dallueshme të magnezit
 • Mbështetje minerale thelbësore për një funksion njohës dhe humor të shëndetshëm
4,75

Back to Top
Product has been added to your cart